Beste mensen,

Vanuit persoonlijke ervaringen ben ik ongewild in de wereld terecht gekomen van NAH.

Het ernstig ongeluk van mijn oudste zoon. Het herseninfarct van mijn vader en de dementie van mijn moeder. 

Deze ervaringen waren nogal ingrijpend en verdrietig, maar het heeft mij inzicht gegeven in de complexiteit van mensen met NAH, maar ook in de onmacht, het onbegrip, emoties en vooral flexibiliteit van de familie en gezinsleden van de persoon met NAH.

Persoonlijk heb ik ervaren dat het een hele klus kan zijn om het geduld, de juiste zorg en ondersteuning te geven. En dat het vooral heel normaal is dat diverse emoties je kunnen overmannen met als gevolg het hebben van een schuldgevoel. 

Uit deze stroom van persoonlijke ervaringen is automatisch een professie ontstaan die ik nu gebruik in mijn bedrijf LIO Coaching.  Als coach ondersteun ik mensen levensbreed en ga indien nodig ook praktisch aan de slag. Ik heb een holistische ( de mens in zijn totaliteit) kijk op gezondheidsproblemen.

Daarnaast heb ik ervaring met het organiseren en begeleiden van groepen en ben pragmatisch ingesteld.

Als ervaringsdeskundige val ik binnen de categorie; ervaringsdeskundige, coach, workshop, cursus en begeleiding.

Onderstaand een lijst van ervaringen.

 

Met vriendelijke groet,

Jacques van der Weide

Tel. 06-27232570
Mail jvanderweide@liocoaching.nl
Web www.liocoaching.nl 

Ervaringslijst:

WMO en WLZ

ergonomische aanpassingen

relatie begeleiding

gezin en NAH

levend verlies en rouw

grensoverschrijdend gedrag

trauma en verwerking

dood en zelfdoding

bewind voering

mentorschap

werk en zingeving

kleine woon eenheden 

dyslectici