Wat doet Angst ?!

Ik vraag even de aandacht aan die personen die het op dit ogenblijk NIET zo goed gaat. Die even het vertrouwen in zich zelf kwijt zijn. Die zich ellendig voelen, angstig,verdrietig, boos en onbegrepen voelen. Waarbij het even te veel is zijn last te dragen.

Wat doet Angst ?! Vergeet de macht en de kracht van je denken niet.Positieve gedachten hebben de zelfde krachten als negatieve gedachten.Ik ben zelf een lotgenoot. Dit is mijn eigen ervaring ik heb het zo voor mijzelf geleerd en toegepast.Door de angst zitten we meer met onze gedachten in ons hoofd dan normaal.We denken en piekeren te veel en we voelen bij ons hoofd hoe het vandaag met ons gaat. Zo gauw je iets voelt in je lichaam schieten je gedachten in je hoofd alle kanten op. Doelloos zoeken naar gevaar.

We komen negatieve gedachten tegen, angsten, twijfels en zorgen en helaas blijven we daarin te lang rondhangen. Je gedachten nemen een loopje met je. Stuurloos dwalen je gedachten door je hoofd. En dat sloopt je. Je verliest jezelf.Dat is negatieve energie. En daar moeten we vanaf blijven.

Hoe krijg ik mijn gedachten onder controle en uit mijn hoofd.Ga met je voeten op de grond staan. Voel je voeten duidelijk op de vloer, vanaf de hakken zolen en tenen. Ga heel bewust lopen. Zet je ene voet vooruit en voel je voet op de grond hak, zool, tenen.Volgende voet hetzelfde telkens weer. Ga uit je hoofd. Dwing jezelf om geconcentreerd te oefenen. Dat kan je overal en meerdere keren per dag doen. Het is een training. En alles heeft tijd nodig. Dus positieve gedachten zijn positieve krachten voor je.

Zeg 10x tegen jezelf, Iedere dag gaat het met mij in alle opzichten steeds beter en beter en beter.10 x Probeer steeds jezelf te overtuigen dat je het geloofd. Natuurlijk zal het in het begin niet zo overtuigend zijn, maar door zetten het wordt steeds beter en beter.

Probeer het uit, mij heeft het altijd goed geholpen. Ik wens je succes en sterkte.

 Lieky van der Velden