Wat doen negatieve reacties met je;

Dat kan je zomaar overkomen. Iemand maakt een rot opmerking. En dan? Hoe is jouw reactie daarop? Negatief zijn is een naar gevoel. Die gevoelens trekken energie van je weg. Jij gaat je ergeren en opfokken over iets dat nergens voor nodig is. Zit er soms iemand in deze groep op jouw negatieve mening te wachten? Of is het een persoonlijk gesprek, dan kan jij je toch nog afvragen is het noodzakelijk dat jij je negatief uit. Het zal nooit de stemming verbeteren. Het zal je eerder een rot gevoel geven.

Dan te bedenken dat jij het zelf hebt toegelaten. En diegene waar jij op reageert is niet de schuldige van jouw negatieve gevoelens. Dat ben jij altijd zelf. Het is wat jij toelaat. Het is moeilijker om weg te blijven van negativiteit als jij je erin laat meetrekken dan zal jij ermee blijven zitten en moet jij bekijken hoe kom ik hier weer van af.En niet vergeten die andere negatieve reacties zijn misschien wel een gevolg van jouw negatieve reactie.

Ruim je gedachten op. Negatieve gedachten, aan de kant ermee, daar schiet je niks mee op. Geef het geen energie dan breidt het zich ook niet uit. Dat gebeurt hetzelfde met positieve gedachten. Dat zijn dezelfde krachten. Probeer het eens uit. Maar houd dit vol met proberen want het heeft tijd nodig om te veranderen.

Volgend bericht  houd niet vast aan teleurstellingen.

.

0
Laat hier een reactie achterx

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties