In dit voorwoord wil ik dat jullie van mij weten;      

In september 2012 heb ik een hersenletsel gehad. Ik ben er tamelijk goed vanaf gekomen. Er is eigenlijk niets meer aan mij te zien. Juist dat niets meer te zien is, is ook het verwarrend. Men denkt er ook niet aan rekening te houden met mijn beperkingen. Helaas valt deze doelgroep overal buiten. Wij worden niet serieus genomen juist omdat ook niets aan ons te zien is. Maar een A-4tje vol kan ik beschrijven wat voor mij restverschijnselen zijn, overbelast zijn en overprikkelingen die ons het normale leven soms moeilijk maken.  Restverschijnselen worden helaas nog steeds onderschat. De restverschijnselen die ik heb overgehouden hoort bij mij en vele andere lotgenoten helaas ook dyslectie bij. Dat is voor mij een grote belemmering omdat ik heel graag veel schrijf. Al vanaf mijn jonge jaren.

Wat merkt u hiervan…..Dat zijn de schrijffouten die ik maak maar niet zie. Ze daarom ook niet heb verbeterd. Ik wil graag dat u dit weet want bijna alles wat u hier op deze Website leest heb ik zelf mijn eigen levenservaringen met mijn beperkingen beschreven.

Men heeft mij al gezegd, dat ik schrijf in schrijftaal. Ik schrijf zoals ik denk. Tja, zo denk ik nu eenmaal. Ik hoop dat u zich niet teveel hieraan stoort. Neem het mij alsjeblieft niet kwalijk. Mijn bedoeling is veel informatie doorgeven en inzicht geven zodat er meer begrip is. Ik ben ervan overtuigd dat van onwetenheid onbegrip is en van informatie komt inzicht en inzicht geeft begrip. En dat willen wij toch allemaal.  Ik wil graag samen met andere mensen krachten bundelen en eigenervaringen doorgeven.Ik hoop dat ik mijn doel hiermee bereik.

Deze website is de Voorloper van het “LotgenotenCentrum” informatie verzamelen en als doorgeefluik functioneren.

Groet Lieky van der Velden