Voordeel.

Je hebt veel meer voordeel als je investeert in TIJD voor jezelf. Dus even niet. Nu is “mijn tijd” in plannen in je systeem.

bv ik ga nu in bad en wil even niet gestoord worden. Dat geeft gelijk al rust.
Of, als iemand op bezoek wilt komen en het komt eigenlijk niet goed uit. Om te zeggen, “het komt nu even niet goed uit” Het gaat om de afspraak van NIET STOREN en dat jij ook kan voelen, dit is nu MIJN TIJD. Maar jij moet je die gunnen en daarom ook nemen. Anders krijg je dit niet hoor. Consequent zijn. Dit kan je leren als jij dat wilt.

Zo heb ik het ook gedaan in die tijd dat ik dat nodig had.
Door rust, stilte en ruimte voor mijzelf kreeg ik inzicht en begreep ik meer van hetgeen waar ik mee bezig was.

Ik heb ook geleerd dat ik los moet laten wat mij vasthoud aan het verleden. Hele nare herinneringen die ik graag wil vergeten. Te veel inpak.

Ik wil er wel zorg voor dragen dat het mijn dag en mijn verdere leven niet zal belemmeren om te kunnen genieten van alle dag.

Door het loslaten wat mij kan belemmeren, kom ik vrij om te veranderen. Dat is mijn verleden, die ik niet meer kan gebruiken in het heden.

Zo komt er beweging in het heden. Ik ben niet meer die persoon die ik was. Ik kan niet meer op dezelfde manier leven als ik eerst deed. Ik heb dat moeten loslaten om verder te komen in het hier en nu.

Ik kijk vooruit en maak nu keuzen die voor mij/ons belangrijk zijn om beter en verder te kunnen met ons leven.
Ik zie het als een investering in de toekomst.

Toen ik dit begreep en mij aanpaste aan mijn andere manier van denken, kwam er steeds meer controle op mijn dagelijkse leven. Ik kreeg meer inzicht om beter met mijzelf om te gaan. Dat leeft een stuk makkelijker. Ook voor mijn man en familie.

Iedereen is in het leven bezig met een ontwikkelingen proces. Elke dag, elke week, elk maand. Of je hierin geloofd is niet van belang. Het is makkelijker om jezelf te veranderen, dan om een ander te veranderen.

Ik leerde steeds meer vertrouwen te krijgen in alles wat ik doe en voel. Deze weg ben ik aan gegaan. Ik spreek uit eigen ervaring; het heeft mij goed gedaan.

Ik hoop natuurlijk dat iemand, door deze berichten op deze pagina, inzicht krijgt in zijn eigen situatie om ook eens een andere weg te proberen die je misschien meer brengt.

Ik wens je veel rust, stilte en kracht en het inzicht dat jezelf je leven kan verbeteren.

Lieky Van der Velden