“Veranderingen maken”

“Veranderingen maken” is nog steeds mogelijk. Geef veranderingen ook een kans.

Het kan niet ten gunsten voor jou veranderen als je in hectiek leeft, of in onrust zit, of als je opstandig bent en opgefokt in het dagelijks leven zit. Dit zijn gevoelens die je tegenwerken en je belemmeren om normaal te functioneren.Rust heb je nodig.

Jij alleen kan er voor zorgen om die rust ook te regelen en in je leven toe te laten. Rust vind je in stilte, die moet je zelf op zoeken. Blijf je moeite doen om die rust toe te laten om te groeien op termijn zal het je goed doen. Je hebt rust nodig om stabieler te worden. Om beter met je situatie en in leven om te gaan. Het is al moeilijk genoeg om te weten dat je met een ziekte bezig bent die niet zomaar weggaat.

Je leeft met gedachten die alle kanten opgaan en met al die onderzekerheid en prikkels die je verdragen moet. Dan is rust in je dagelijkse leven meer dan welkom. Maar helaas moet jij er zelf voor zorgen dat je die rust ook neemt.Ik ben zelf lotgenoot en ben altijd op zoek naar; hoe kan het beter. Hoe nu verder. Als de ene manier mij geen goed doet dan zoek ik een andere manier om mijzelf te helpen tot betere resultaten te komen.Ik heb gemerkt dat, hoe meer ik de rust in mijzelf heb gebracht, hoe beter en stabieler ik werd. Daardoor kreeg ik meer ruimtegevoel en kon ik ook meer aan. Ik raad je aan, probeer eens om eerst meer rust en stabiliteit in je dagelijkse leven te brengen, zo lang tot je voelt nu gaat het met mij steeds beter en beter en dan pas langzaam aanpakken om steeds iets meer te doen. En vooral: Blijf alert, bouw het rustig op, zodat je steeds iets verder je grenzen, stukje bij beetje, kunt verleggen met een goed gevoel.Maar eerst moet je terug naar rust en van daaruit verder. Vergeet niet dat rust ook een medicijn voor je kan zijn. Probeer het uit. Geef het ook een kans om rust vast te houden. Hoe meer jij het oefent, hoe rustiger je wordt in deze moeilijke tijd.

Ik wens je sterkte en inzicht.
Lieky Van der Velden