Time for Me!

Je hebt veel meer voordeel als je investeert in TIJD voor jezelf. Nu is “mijn tijd” in plannen in je systeem. Dus nu even niet!

Bijvoorbeeld: 

Ik ga nu in bad en wil even niet gestoord worden. Dat geeft gelijk al rust. Of: als iemand op bezoek wil komen en het komt eigenlijk niet goed uit. Om te zeggen, “het komt nu even niet goed uit” Het gaat om de afspraak van NIET STOREN en dat jij ook kan voelen, dit is nu MIJN TIJD. Maar jij moet jezelf dit gunnen en daarom ook nemen. Anders krijg je dit niet hoor. Consequent zijn.  

Zo heb ik het ook gedaan in die tijd dat ik dat nodig had. Door rust, stilte en ruimte voor mijzelf kreeg ik inzicht en begreep dat ik los moet laten wat mij vasthoudt aan het verleden. Hele nare herinneringen die ik graag wilde vergeten. Door het loslaten kwam ik vrij om te veranderen. Dat was mijn verleden, dat  had ik niet meer nodig  in het heden. Zo kwam er beweging in het heden. Iedereen is in het leven bezig met een ontwikkelingen proces. Elke dag, elke week, elk maand. Of je hierin gelooft is niet van belang. 

Volgend bericht; Welke stempel heb jij jezelf gegeven;

0
Laat hier een reactie achterx
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jenny
1 jaar geleden

Ik zou heel graag in een groep willen zitten met andere die ook hersenletsel hebben