Stopwoord, “Ja, ik weet het”

JA !! IK WEET HET !!
Soms hoor ik wel eens het stopwoord, “Ja, ik weet het”

Dan heeft de persoon wel geluisterd wat er gezegd wordt, maar heeft de persoon het ook echt begrepen?

Er wordt wel gezegd “ Ja, ik weet het”
Het gaat er niet om, wat en hoeveel je weet. Je kan nog zoveel lezen en denken dat je het weet. Als je al dat weten NIET in daadkracht in je leven toepast heb je he-le-maal niets aan dat weten.De vernietigende uitwerking ervan op je leven is maar al te duidelijk. Negatieve gedachten trekt men op alle fronten vanzelf ook negatieve energie aan.
En als we dat beseffen kunnen wij ons beter de moeite doen om dat negatieve te laten.
Er is niet maar 1 remedie tot veranderingen in je huidige situatie. Helaas.Veranderingen in je denken en je doen en laten. Het begin ligt bij je denken, dan beslissen wat wil je ermee en hoe wil je het aanpakken?En het dan ook daadwerkelijk omzetten in daadkracht.
Wat je kunt creëren, beheersen of veranderen vanuit je eigen inspanningen en wilskracht bepaalt de omvang van de werkelijkheid.Jouw werkelijkheid is wat jij voor jezelf veranderd.
Het bewijs heb ik zelf meegemaakt.Zo heb ik met veel zorg en aandacht en doorzettingsvermogen mijn leven veranderd zodat ik tevreden kan zijn met mijn huidige situatie.
Wat je in je leven investeert, krijg je ook terug.
Als je niets investeert krijg je ook niets.
Hier gaat het om, jouw denken, jouw gevoel, jouw weten, jouw toekomst, jouw leven.
En niet van, Ik weet het wel, maar je doet er verder niets aan.Ik weet wat ik wil maar, die iemand anders. Die ander die krijgt wel de schuld.

Vergeet de kracht van je denken niet.
Je kunt niet verwachten dat iemand in jou gelooft als je niet eens in jezelf gelooft.Turn je gedachten om.
Geeft geen aandacht aan negatieve gedachten.
Voed je gedachten met goeie gedachten en gevoelens dat is positieve energie.Niets heeft zoveel invloed als enthousiasme voor jezelf.
Dat vormt je, het geeft een krachtig anker.
Dat helpt, je gedachten en gevoelens onder controle te krijgen en te houden. Realiseer je dat je dat zelf in de hand hebt.
Beslissen is het fundament van veranderingen.Om iets waar te maken moeten we er in geloven. Om ook voor anderen waar te worden, moeten ook zij erin geloven.Stilte en meditatie bracht mij rust, inzicht en begrip. Van daaruit heb ik mijn leven weten te verbeteren.

Lieky Van der Velden