Mike de Groot ervaringdescundig in Letselschade

Mike de Groot.

Mike de Groot, heeft door eigen ervaringen veel kennes op gedaan en wilt dit delen met andere lotgenoten. Letselschade door derden en nu? Hoe nu verder is een doolhof om aan de juiste informatie te komen. Krijg zorg recht in Nederland ” ervaringdescundig  advies Letselschade Slachtoffers”. Een betrokken initiatief van lotgenoten voor lotgenoten en directe verwante lotgenoten in hun omgeving zoals partners, kinderen en familieleden bij uitzondering als het echt niet anders kan. Hiermee hopen we dat voor jullie lotgenoten een vertrouwt ‘onder mekaar’ gevoel te kunnen creëren en behouden.Het doel is: adviezen/ervaringen uitwisselen, elkaar te steunen, tips doorgeven en elkaar op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen! Op de Pagina 1e Krijg zorg recht in NL “ervaringdescundig advies bij Letselschade”

1e Krijg zorg recht in NL “ervaringdescundig advies bij Letselschade” kan je vragen stellen en je ervaringen delen, zodat we er allemaal met elkaar beter en wijzer van worden!

Waardoor je gemakkelijker in deze jungle van verzekeringsbedrog de kortste weg kunt vinden/krijgen om je medische causaal verband integer vast te laten stellen, omdat men het al moeilijk genoeg heeft met de letselschade. En zeker om de bewijslast rond te krijgen als niet medisch letselschade slachtoffer. Verder willen we toewerken naar een handhaving van de regelgeving om het leefklimaat en het leefgenot voor lotgenoten aanzienlijk te verbeteren in Nederland.

U kunt lid worden en mij volgen op Facebook;

https://www.facebook.com/mike.de.groot.nl

https://www.facebook.com/groups/929333327122087/?ref=share

Mike de Groot,

mikedegroot@caiway.nl

mikedegroot@consumtech.com