Standhouder Kirsten Verwijlen Hearing Pro Group

Kirsten Verwijlen. Hearing Pro Group
Overgevoeligheid voor geluid komt veel voor bij mensen die hersenletsel hebben, maar ook mensen met autisme.
Kinderen bijv krijgen meer en meer de hele dag door hard geluid te verwerken waardoor ze al snel hun concentratie verliezen en bijvoorbeeld last krijgen van chronische oververmoeidheid. Kinderen met een autistische stoornis hebben ook vaak last van hypergevoeligheid voor geluid. Daardoor kan alleen het fluiten van een deuntje al te veel zijn voor deze kinderen. Ze raken hierdoor sneller overbelast en vermoeid en ervaren de wereld om hen heen als zeer chaotisch.
Als je hier last van hebt kun je baat hebben bij het dragen van gehoorbescherming. Bijvoorbeeld op school of als door de stad loopt, volwassenen op hun werk.
Door het geluid te dempen krijg je minder prikkels binnen .
Ook wordt je sneller moe door geluid.
Oordopjes bieden uitkomst in veel situaties.
Vaak als je jonger bent, ben je je nog niet zo van bewust dat je gevoelig bent voor geluid.
Wel merk je dat je in lawaaiige situaties sneller moe bent. Naar de radio luisteren is bijvoorbeeld erg intensief, terwijl de meeste dat juist heel leuk vinden.
En als je op stap gaat staat de muziek meestal veel te hard overal waardoor je duizelig kan worden door de vele prikkels.
Draag in dit geval ook gehoorbescherming, waarbij je wel nog kunt communiceren met mensen, maar de harde geluiden worden gefilterd door de filters die erin zitten.
Wij horen vaak dat als je dit eens hebt geprobeerd, ga je er zelfs voor terug als je je oordoppen thuis vergeten bent.

Je kunt je oordoppen ook dragen om op andere momenten de geluidsprikkels weg te nemen.
Denk bijv tijdens het reizen.
Zit je in een vliegtuig , ben je een drukke stad aan t bezichtigen of slaap je in een hotel waar je nog van alles hoort?
We raden iedereen die gevoelig is voor geluid aan om oordoppen te dragen.
Maar ook degenen op die zich er niet bewust van zijn dat geluid hen overprikkelt, om de proef op de som te nemen.
Daarnaast zijn er ook mensen met autisme die juist minder gevoelig zijn voor geluid. Met name diegenen lopen risico hun gehoor te beschadigen door hard geluid, omdat ze niet door hebben hoe hard het is. Daarom raden we ook hen aan om hun gehoor goed te beschermen!”

Chronisch vermoeidheidssyndroom is een gecompliceerde aandoening die wordt gekenmerkt door extreme vermoeidheid die niet kan worden verklaard door een onderliggende medische aandoening. De vermoeidheid kan verergeren met lichamelijke of geestelijke activiteit, maar verbetert niet door te rusten.Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) is de naam van een diagnose, wanneer mensen een langere tijd ernstig vermoeid zijn zonder duidelijk aantoonbare reden. Bij heel veel aandoeningen is chronische vermoeidheid een van de symptomen, zoals bijvoorbeeld bij kanker, AIDS, MS, ME en andere autoimmuunziekten. Je kunt in zo’n geval op maat gemaakte slaapdoppen laten aanmeten, waarmee je probeert zo veel mogelijk je (nacht)rust te krijgen. Dit geldt ook voor mensen die een snurkende partner hebben en hierdoor zelf te weinig nachtrust krijgen. Doordat je deze slaapdoppen precies op maat van je gehoorgang laat maken, zitten deze uiterst comfortabel. Dit in tegenstelling tot die gele schuimpjes, welk men ook wel eens gebruikt. Elke gehoorgang is anders, dus ze zullen je nooit zo fijn kunnen zitten en ook afsluiten voor geluid als een slaapdop die precies op jouw eigen gehoorgang wordt gemaakt.

Op 27 januari krijgt u op de open dag een korting van 10% op een set op maat gemaakt gehoorbescherming (otoplastieken) of slaapdoppen.
Daarbij kunnen deze die dag ook meteen bij u worden aangemeten, dit duurt 5 minuten.
Vervolgens zullen deze afdrukken van uw gehoorgang naar ons lab worden gestuurd, waarbij er van deze malletjes een mooie oordop van gemaakt zal worden.
Hiervan is de levertijd vervolgens 2-3 weken.

Graag tot snel!
Met vriendelijke groet,

Kirsten Verwijlen
Hearing Pro Group
Telnr: 0031646416944
Email: kirsten@hearingprogroup.com
Website: www.hearingprogroup.com
cid:3f4e0fcf56ae79c6344d352bfb91aa6c@hearingprogroup.com

Zondag 27 januari staan wij voor u klaar aan de info stand voor al u vragen.
Op deze dag staan er 40 stands met info voor en over alles wat te maken heeft met chronisch zieken, verschillende aandoeningen, personen voor hulp, behoefte aan een luisterend oor, ervaringen van lotgenoten en mensen die werken met mensen.

Tijdens dat de ouders rustig aan de stands vragen kunnen stellen kan je kind in de zelfde zaal geschminkt worden.
Voor de gezelligheid is er een tombola.
Prachtige prijzen in de tombola te winnen € 0,50 per lot.

Er zijn 3 hoofdprijzen te winnen voor 1 week in Kroatië.
3 verschillende appartementen. 2 personen en 4 personen.
Maak kans op deze super prijzen met en lot van € 5,-
2 appartementen voor 2 personen en 1 appartement voor 4 personen.
Biograd na Moru in Kroatië is een mooie toeristische plaats in Kroatië.

Heb ik je interessen gewekt, bekijk op deze pagina de beschrijving van de appartementen en blijf mij volgen op op de hoogte te blijven van deze mooie InFo OpenDag.
Wanneer: Zondag 27 januari 2019
Vanaf : 11.00 uur tot 16.00 uur.
Waar: ‘t Sjtaater Hoes Partycentrum in Kerkrade.
Adres: Schaesbergerstraat 27, 6467EA, Kerkrade.
Polsbandje gratis bij de entree van € 1,- p.p
Kinderen gratis.

https://www.lotgenotencentrum.nl
Mail: liekyvandervelden@live.nl
Tel: 045 5426929
Met vriendelijke groet, Lieky van der Velden.
Tot ziens !!