Soms heb je van die dagen.

Soms heb je van die dagen dan zit het niet mee. Ken je dat?
Dan voelt alles anders en heb je het gevoel jij zit jezelf in de weg.
Een verward gevoel treed op en dat maakt je onzeker en prikkelbaar.

Ik heb dit eens bij mij zelf onderzocht. Ik stelde mij de vragen. Wat is dit nu weer? Waar komt dat vandaan? Gaat dit nog weg?
Tijdens het onderzoeken van………kwam ik tot dit inzicht. Ik verklaar dit voor mijzelf en misschien is er herkenning in voor jullie.

Energie, hebben wij allemaal. Energie kan je besturen en verdelen over je lichaam en over de dag.
Energie, kan je gebruik van maken om goed te functioneren en misbruik van maken om je energie te verbruiken en dan raak die energie op.

Als je energie op is, ben jij uitgeput en futloos. Wachten op nieuwe meer energie heeft tijd en veel rust nodig. Daarom is het van belang dat wij goed omgaan met onze energie.
Als de lichaamsenergie niet in het evenwicht met de geest is, ben je uitevenwicht. Uit evenwicht is al een vreemd gevoel die je kan overmeesteren. Een vreemd gevoel geeft onzekerheid en daar word je geprikkeld door.

Daar word je zenuwachtig van en de cirkel is rond want daar raak je van overstuur. En jij vraagt je af, potverdorie wat een rot gevoel
Hoe kom ik hier vanaf?
Waar gaat het fout?
Hoe kom je aan meer energie?

Wat kan ik doen om mij zelf goed in evenwicht te houden?
Ik kom steeds op het zelfde uit. Veel ligt aan jezelf. Aan je denken, doen en laten.

Er is ook maar 1 iemand die dit voor jou kan doen en dat ben jij zelf. Niemand anders kan dit voor jou doen. Dit moet jij zelf in de gaten houden en voor jezelf willen doen. Jij moet dit voor jezelf over hebben om hiermee bezig te zijn. Om te willen veranderen.

Als jij merkt dat het niet werkt zo als je bezig was, breng dan een verandering in de denken, doen en laten. Probeer het uit of iets anders wel voor jou werkt.

Wat je ook beslist, het heeft allemaal met jezelf te maken. Het komt altijd bij je zelf terecht. Ik hoop dat ik voor jou goed heb uitgelegd dat je er ook op een andere manier naar kan kijken en beslissen of dit iets voor jou is.

Lieky Van der Velden