Radio “Luister naar N.A.H.”

Radio “Luister naar N.A.H.” is een radio-magazine met informatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (N.A.H.), hun partners en/of mantelzorgers en natuurlijk alle andere geïnteresseerden. We willen informatie geven en inzichten delen over hoe het leven van iemand met niet aangeboren hersenletsel is. Dat doen we door allerlei onderwerpen en interessante thema’s te brengen, afgewisseld met rustige muziek.

Lieky van der Velden en Marly van der Wijk wij hebben  zelf een hersenletsel  en werken belangeloos aan dit radioprogramma en aan deze Facebook pagina.
.
De radio-uitzending kan steeds opnieuw beluisterd worden. Dan klik je eenvoudig op het deel van de uitzending dat je nog een keer wil beluisteren. Dat is ideaal voor het geval je concentratie wegvalt of wanneer je geheugen een opfrisser nodig heeft.
Hoe is het idee geboren om een radioprogramma te maken, niet alleen óver N.A.H., maar ook vóór mensen met N.A.H. en zelfs dóór mensen met N.A.H.?
.
In september 2012 kreeg Lieky van der Velden een herseninfarct. Enkele maanden later startte zij met een (besloten) Facebookpagina voor mensen met een hersenletsel. Nu, 8 jaar later, zijn er meer dan 8.000 leden. “Dat is heel veel” zegt Lieky, ” maar dat heeft mij ook geleerd dat er grote behoefte is aan informatie en aan contact”.

Het programma heeft als begintune ‘Waylon – Where Do I Go With My live
https://youtu.be/bJkYQz02TRY
.
Bekijk onze Facebookpagina Radio “Luister naar N.A.H.” op je gemak. Er staan links op met verwijzingen naar meer achtergrondinformatie. https://m.facebook.com/Radio-Luister-naar-NAH-101182881226381/?rc=p

.

 informatie  Lieky van der Velden  Oprichtster van deze websites https://lotgenotencentrum.nl/oprichtster/

 informatie Luister Magazine https://lotgenotencentrum.nl/overige-informatie-2/ 

Met vriendelijk groet,
Lieky van der Velden

liekyvandervelden@live.nl