Radio “luister naar N.A.H”

Radio Luister naar N.A.H.

Sinds 2019 heeft Lieky van der Velden de leiding en de organisatie van dit luisterprogramma,Luister naar N.A.H.

Samen met Marly van der Wijk presenteren wij dit luisterprogramma. Wij hebben beiden een hersenletsel en werken belangeloos aan dit mooie radioprogramma.Hopen dat dit luisterprogramma een bijdrage mag leveren met informatie en inzicht wat hopelijk leidt tot begrip. 

Klik op “Luister Magazine” https://lotgenotencentrum.nl/https-lotgenotencentrum-nl-luister-magazine/   Een magazine om te luisteren met Audio- berichten met informatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (N.A.H.), chronische ziekten hun partners en/of mantelzorgers, en natuurlijk alle andere geïnteresseerden.

Met verschillende thema’s, onderwerpen en Podcast gesprekken https://lotgenotencentrum.nl/podcast/

Wij willen allemaal, aandacht, informatie, inzicht, geduld  en begrip.  Dit radioprogramma is een luistermagazine met verschillende info over hersenletsel en hoe je ermee kunt omgaan. Wij willen de restverschijnselen benoemen het bespreekbaar maken en informatie doorgeven. Om voor herkenning en erkenning te zorgen. Helaas worden restverschijnselen en overprikkelingen nog steeds onderschat.

Neem gerust contact met ons op. liekyvandervelden@live.nl Hopen dat dit luisterprogramma een bijdrage mag leveren met informatie en inzicht wat hopelijk leidt tot begrip. Blijf ons ook volgen op Radio “Luister naar N.A.H Facebook pagina https://www.facebook.com/Radio-Luister-naar-NAH-101182881226381  

Openbare pagina ” HOE NU VERDER”https://www.facebook.com/lotgenoten-hersenletsel-1097310286954746/

Besloten pagina https://www.facebook.com/groups/1531465843770226/ 

Lieky van der Velden