Radio “luister naar N.A.H”

Luister Magazine N.A.H.

Sinds 2019 heeft Lieky van der Velden de leiding en de organisatie van dit luisterprogramma, ‘Luister Magazine’ ( N.A.H.) Niet Aangeboren hersenletsel.

Hopen dat dit luisterprogramma een bijdrage mag leveren met informatie en inzicht wat hopelijk leidt tot begrip.  “Luister naar N.A.H.” is een radio-magazine met informatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (N.A.H.), hun partners en/of mantelzorgers en natuurlijk alle andere geïnteresseerden.  Informatie geven en inzichten delen over hoe het leven van iemand met niet aangeboren hersenletsel is. Door allerlei onderwerpen en interessante thema’s te brengen.

 

Lieky van der Velden heeft  zelf een hersenletsel  en werkt belangeloos aan dit digitaal luister programma en aan verschillende Facebook pagina’s.

Deze uitzending kan steeds opnieuw beluisterd worden. Dan klik je eenvoudig op het deel van de uitzending dat je nog een keer wil beluisteren. Dat is ideaal voor het geval je concentratie wegvalt of wanneer je geheugen een opfrisser nodig heeft.

In september 2012 kreeg Lieky van der Velden een herseninfarct. Enkele maanden later startte zij met een (besloten) Facebookpagina voor mensen met een hersenletsel. Nu, 8 jaar later, zijn er meer dan 8.000 leden. “Dat is heel veel” zegt Lieky, ” maar dat heeft mij ook geleerd dat er grote behoefte is aan informatie en aan contact”.

Bekijk  Facebookpagina “Luister magazine N.A.H.” op je gemak. Er staan links op met verwijzingen naar meer achtergrondinformatie. https://m.facebook.com/Radio-Luister-naar-NAH-101182881226381/?rc=p

 informatie  Lieky van der Velden  Oprichtster van deze websites https://lotgenotencentrum.nl/oprichtster/

 informatie Luister Magazine https://lotgenotencentrum.nl/overige-informatie-2/ 

Klik op “Luister Magazine” https://lotgenotencentrum.nl/https-lotgenotencentrum-nl-luister-magazine/   Een magazine om te luisteren met Audio- berichten met informatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (N.A.H.), chronische ziekten hun partners en/of mantelzorgers, en natuurlijk alle andere geïnteresseerden.

Met verschillende thema’s, onderwerpen en Podcast gesprekken https://lotgenotencentrum.nl/podcast/

Wij willen allemaal, aandacht, informatie, inzicht, geduld  en begrip.  Dit radioprogramma is een luistermagazine met verschillende info over hersenletsel en hoe je ermee kunt omgaan. Wij willen de restverschijnselen benoemen het bespreekbaar maken en informatie doorgeven. Om voor herkenning en erkenning te zorgen. Helaas worden restverschijnselen en overprikkelingen nog steeds onderschat.

Neem gerust contact met ons op. liekyvandervelden@live.nl Hopen dat dit luisterprogramma een bijdrage mag leveren met informatie en inzicht wat hopelijk leidt tot begrip.

“Luister Magazine” Facebook pagina https://www.facebook.com/Radio-Luister-naar-NAH-101182881226381  

Openbare pagina ” HOE NU VERDER”https://www.facebook.com/lotgenoten-hersenletsel-1097310286954746/

Besloten pagina. Lotgenoten Hersenletsel  https://www.facebook.com/groups/1531465843770226/ 

Lieky van der Velden     

liekyvandervelden@live.nl