Moet jij je operatie nog ondergaan?

Moet jij je operatie nog ondergaan?   Het is ook goed dat je van te voren allemaal al navraagt. Dat heb ik toen ook gedaan. ik heb er een blog over geschreven van begin te einde beschrijf ik hoe het bij mij verlopen is. als je wilt klik dan hier op en bekijk mijn eigen ervaringen. enkele antwoorden heb ik voor je…….deze BH heb je als eerste meteen na je operatie nodig de vulling krijg je van het ziekenhuis. Deze BH kan je vergoed krijgen van de verzekering. Meenemen naar het ziekenhuis. Een pyjama met voorsluiting. De prothese heb je na enkele weken nodig die moet je niet van te voren halen. Vraag je na hoeveel kg ze van je bost hebben  weg gehaald.   

Ik had ook altijd een mooi decolleté dat is helaas voorgoed voorbij. Maar ik kan nog veel van mijn open-kleding dragen. Ik heb een zwart en een wit hemdje zonder mouwen die boven bij de hals goed gesloten is en pas ik aan aan de kleding die ik eroverheen draag. Dat gaat prima.

Ik heb mijn BH in een speciaal lingerie zaak gekocht. Ik ben bij Ankie in Oirsbeek geweest. Zij heeft mij persoonlijk en in privé sfeer geholpen. Haar deur ging opsloot niemand anders in haar zaak. Super tevreden. Zij heeft mij ook gezegd dat het goed is v te weten hoeveel je bost/ten was als vergelijking voor de prothese. Zij regelde ook de betaling bij de verzekering hoefde in niets voor te doen. € 90,00 wordt vergoed. Zo.n BH met voor de sluiting kost ons. € 70,00. Vergeet niet dat je eenmalig terug krijgt en geen geld terug dat over is. Dus je kan niet zeggen doe mij maar 2 BH’s voor de prijs van 1 dat kan niet. 1 BH wordt aan jou vergoed. Je kan ook de eerste BH zelf betalen  en later een zwempak of iets anders van € 90,00 kopen. Bijbetalen als de bikini of zwempak duurder uitval valt dan wel mee. De protheses kan je ook mee zwemmen. Heb ik ook gedaan gaat prima. Blijft ook alles netjes op zijn plaatst zitten.

Bewaar alle kassabonnetjes voor je verzekering of voor de belasting. Ik had ook altijd een mooi decolleté dat is helaas voorgoed voorbij. Maar ik kan nog veel van mijn open-kleding dragen. Ik heb een zwart en een wit hemdje zonder mouwen die boven bij de hals goed gesloten is en pas ik aan aan de kleding die ik eroverheen draag. Dat gaat prima. Misschien een tip nog. ik heb een borstbeeld laten maken van gips van mijn borsten toen ze nog in tact waren. Voor mij betekende dat afscheidnemen van mijn borsten en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het is nu een kunstwerkje. Misschien ook een idee voor iemand van jullie. 

https://lotgenotencentrum.nl/…/blogs-diagnose-kanker-2017/ Hier heb ik blogs op geschreven over mijn ervaringen. En op Facebook

Facebook besloten pagina kanker.  https://www.facebook.com/groups/544932262554140/