Hallo ik ben Jacques van der Weide.

Al 22 jaar begeleider van mensen met o.a. NAH of autisme. Ook ben ik coach voor mensen die meer uit het leven willen halen. 

Ik ben een mensen mens. De mens staat altijd voor het systeem, regels of wat dan ook. 

Ik bied totale begeleiding aan. Dus van af het huishouden, dagbesteding tot aanvraag CIZ, WMO, WLZ etc. of medische gesprekken. Ik kom op voor uw belangen en uw welzijn. U staat er niet meer alleen voor. 

Dat geeft rust en ont zorgt.

“walk your talk” dat is mijn slogan. 

Ik werk vanuit rust, ervaringen en relativiteit.  

Ieder mens is uniek en dus anders. 

Het is voor mij een uitdaging om niet naar mogelijkheden te kijken. Mijn brede kennis en ervaring op diverse terreinen geven voldoende basis om mensen Levensbreed te begeleiden. 

Waar loop je vast, wat heb je nodig, hoe kun je omgaan met moeilijke situaties b.v privé, op je werk of op school.
Zit het geheel tegen, dan zoeken we samen naar een oplossing, uiteraard altijd met wederzijds respect. Zodat er rust en veiligheid ontstaat. 

Ik geef opvoedingsondersteuning, en verzorg psycho-educatie, trainingen en workshops.
Daarnaast heb samenwerkingsverbanden met MEE, bewindvoerders, Partners in welzijn( PIW), maatschappelijk werk, psychiaters, scholen. Ook het alternatieven vlak met, NEI therapeuten, energetisch denken, NLP, NES Health, familie opstellingen, Davis consulting, etc is mij niet vreemd.

Tevens ben ik bezig met het opzetten van groepswoningen voor lotgenoten.

Maak een afspraak tel 06-27232570

Of jvanderweide@liocoaching.nl

 

 www.liocoaching.nl