SINDS KORT HEB IK een nieuwe Facebook  PAGINA  AANGEMAAKT

Kind – NAH – Ouders

https://www.facebook.com/groups/266214638056464/?ref=group_header  

Hoe is dat zo gekomen.

In september 2012 heb ik een herseninfarct gehad.

In januari 2013 heb ik een gesloten Facebook pagina aangemaakt Hersenletsel besloten

https://www.facebook.com/groups/1531465843770226/

voor mensen met hersenletsel, omdat ik op zoek was naar informatie, begrip en feedback. In 7 jaar tijd meer dan 7000 leden. Dat is veel, maar wil ook zeggen dat er behoefte is aan info en aan contacten met elkaar.

In de afgelopen jaren heb ik ook verschillende gesprekken gehad met ouders van een kind met een hersenletsel. Door deze gesprekken leerde ik dan kinderen met NAH restverschijnselen  en over prikkelingen, net zo beleven en ondergaan.

Mijn kleine nichtje Hanneke is nu 6 jaar en heeft met 4 jaar een gemene val gemaakt met haar fietsje.

Hanneke kreeg door haar val op haar hoofdje een hersenletsel. N.A.H. Niet aangeboren hersenletsel.

De ouders van Hanneke kregen bij de diagnose “Uw kind heeft een hersenletsel” geen bijsluiter bij met de informatie, hoe ga je hiermee om. Dat moest ze dan maar zelf uitzoeken.

.

De moeder heeft vele gesprekken met mij gehad over Hanneke. Zij wilde zo graag haar kind begrijpen.

Omdat ik mij kan voorstellen dat het voor een kind moeilijk uit te leggen is wat het voelt, wil ik graag een beschrijving geven van mijn eigen ervaringen met N.A.H. Aan mij is niet te zien dat ik een hersenletsel heb. Bij Hanneke en sommige andere kinderen is ook niet.

Het zijn verborgen gebreken, ook bij een kind met N.A.H. 

Ik ben er altijd van overtuigd geweest, dat informatie inzicht geeft en begrip.

.

Ik heb van mijn ervaringen een boek bundeling van gemaakt en het boek heet NAH Niet aan geboren hersenletsel het is niet altijd wat het lijkt. 

Als je mijn boek omdraait lees je over Han en zijn Mamma. Han is als voorbeeld van een kind net als Hanneke met NAH in gesprek met zijn mamma over zijn hersenletsel. Geïnspireerd door mijn  nichtje Hanneke. Zij is nu 6 jaar met 4 jaar heeft Hanneke een gemene val gemaakt met haar fietsje en heeft een hersenletsel. een niet aangeboren hersenletsel.

De naam Han is het omgekeerde woord van NAH.

Han en zijn mama zijn in gesprek in mijn boek en  Hanneke en haar Mama en ik op de nieuwe Facebook pagina NAH -Kind-Ouders.

   Mocht jij een ouder zijn van een kind met NAH dan kan je veel aan mijn boek hebben en deze Facebook pagina.  

Lees over mijn ervaringen en wat ik geleerd heb om te gaan met NAH en door de ontwikkelingen en ervaringen van Hanneke en andere kinderen met NAH. Vergeet niet zo kan het ook bij uw kind zijn.

Heb jij interessen meer over ervaringen met NAH te willen weten en sta je open voor feedback of heb je vragen dan ben je van harte welkom op deze pagina. Kind – NAH – Ouders

https://www.facebook.com/groups/266214638056464/?ref=group_header  

Het boek is bij mij te bestellen via mail liekyvandervelden@live.nl kost € 10,00 met verzendkosten samen € 14,00.

Alles is ook na te gelezen op onze website www.luisternaarnah.nl