Hallo ik ben Jacques van der Weide.

Al 22 jaar begeleider van mensen met o.a. NAH of autisme. Ook ben ik coach voor mensen die meer uit het leven willen halen.
Ik ben een mensen mens. De mens staat altijd voor het systeem, regels of wat dan ook.
Ik bied totale begeleiding aan. Dus van af het huishouden, dagbesteding tot aanvraag CIZ, WMO, WLZ etc. of medische gesprekken. Ik kom op voor uw belangen en uw welzijn. U staat er niet meer alleen voor.

Dat geeft rust en ont zorgt. “walk your talk” dat is mijn slogan. Ik werk vanuit rust, ervaringen en relativiteit.  Ieder mens is uniek en dus anders.
Het is voor mij een uitdaging om niet naar mogelijkheden te kijken. Mijn brede kennis en ervaring op diverse terreinen geven voldoende basis om mensen Levensbreed te begeleiden.Waar loop je vast, wat heb je nodig, hoe kun je omgaan met moeilijke situaties b.v privé, op je werk of op school.
Zit het geheel tegen, dan zoeken we samen naar een oplossing, uiteraard altijd met wederzijds respect. Zodat er rust en veiligheid ontstaat. Ik geef opvoedingsondersteuning, en verzorg psycho-educatie, trainingen en workshops. Daarnaast heb samenwerkingsverbanden met MEE, bewindvoerders, Partners in welzijn( PIW), maatschappelijk werk, psychiaters, scholen. Ook het alternatieven vlak met, NEI therapeuten, energetisch denken, NLP, NES Health, familie opstellingen, Davis consulting, etc is mij niet vreemd.Tevens ben ik bezig met het opzetten van groepswoningen voor lotgenoten.

Ongeval en dan?
Hersenschade of restschade: WAT IS DAT?
Als je dit bij Google zoekt dan krijg je pagina’s met JURIDISCHE HULP fijn, maar wie helpt me met de echte zorg behoefte.
Ik zit in de rats, ben bang, weet niet waar en hoe ik moet beginnen!
Mijn lichaam laat me in de steek!
Ik heb er geen controle over!
Ik krijg het niet meer verwerkt!
Het is me allemaal te veel!
Dit zijn vaak gevoelens en uitspraken van mensen na een ongeval en niet weten wat er aan de hand is. Lio Coaching herkent dit en heeft een enorme ervaring opgebouwd om je te helpen bij het herstel.
Iemand met NAH is na het letsel niet meer hetzelfde als daarvoor. Bepaalde dingen kun je niet meer, op sommige vlakken voel je je anders dan voorheen. Dit levert een scala aan emoties op.
Er is hulp nodig! Niet alleen voor jou maar ook voor jou omgeving!
LIO Coaching kijkt vooral naar wat er wel nog mogelijk is. Door je beperking te erkennen, en hulp te aanvaarden, ga je nieuwe mogelijkheden zien om je leven op een andere manier voort te zetten.. Want door middel van training zijn nieuwe structuren aan te brengen die je helpen de oude te compenseren.
Wij geven maatwerk zorg:
– Uitleg NAH en gevolgen.
– Dagelijkse persoonlijke zorg hoe en wat ( tips en trucs).
– We bemiddelen met verzekeringen, schadejuristen en instanties.
– Aanvragen van geld stromen, financiën, werk.
– Geven van overzicht en maken samen afspraken en gaan er ook samen heen
– Dit biedt rust en veiligheid!
Samen kijken we of de structuren die we bieden, jouw houvast geven. We kijken heel goed wat voor effect het heeft en stellen zo nodig bij. Zo wordt het voor jou mogelijk om, door de veiligheid en houvast die je gaat ervaren, te ontspannen en beter te functioneren.
Meer lezen en luisteren naar audio gesprekken van Jacques van der Weide
klik op   en klik op Jacques van der Weiden  https://lotgenotencentrum.nl/luister-naar-gastsprekers/

Maak een afspraak tel 06-27232570

Of jvanderweide@liocoaching.nl

www.liocoaching.nl