Welkom bij Marlie Caris, mentaal revalidatiecoach en begeleider bij verlies.

Ik begeleid mensen die te maken hebben met verlies.

Verlies van het lichamelijk functioneren of van de volmaaktheid van je lichaam kan je een gevoel geven dat je het leven niet meer aan kan. Als ervaringsdeskundige weet ik wat je bedoelt.

Ook geaardheid kan jouw hele leven op z’n kop zetten. Weet jij niet wat jou nu overkomt, word jij overspoelt door gevoelens en emoties die je nog nooit eerder hebt gevoeld en wil jij jouw eigen ik leren ontmoeten en omarmen? 

Kortom als gediplomeerd begeleider bij verlies sta ik jou bij in jouw persoonlijk traject na verlies, in welke vorm dan ook. Dit alles in jouw tempo en tijd. 

Weet dat je zelf altijd een keuze hebt om gevoelens en emoties die erbij komen kijken aan te pakken. Ze wel of niet onder ogen (durven) te komen. 

1 ding weet ik wel, uit al heel wat eigen ervaring. Om jouw gevoelens en emoties zo ver mogelijk weg te duwen helpt je niet om je beter te gaan voelen en jouw eigen ‘ik’ terug te vinden. Ze komen hoe dan ook, iedere keer weer, als een soort boemerang terug.

Belangrijk is dat jij jouw verhaal kwijt kan, dat er iemand naar je luistert zonder oordeel.

Wil jij uitzoeken en ontdekken wat jouw eigen lijf jou verteld, wil jij mij jouw verhaal vertellen, laat ons dan samen eens kennis maken.

Tot ziens…….

Hartelijk groet,

Marlie

pastedGraphic.png

www.marliecaris.nl | marlie@marliecaris.nl | www.wordbeterinbeterworden.nl

1e kennismaking zal telefonisch zijn. 

Bij deze kennismaking kunnen we bespreken waar je bij geholpen wilt worden en wat jouw doel is. Vervolgens bespreken we een mogelijk traject om dat doel te bereiken.

*Vind je elkaar live zien nog een stap te ver of wil je je anonimiteit graag nog behouden.

Geen probleem, online en/of telefonisch ben ik ook te bereiken.