Info-dag 2020

Beste mensen mijn naam is Lieky van der Velden uit Kerkrade.

Ik organiseer voor januari een info-dag 2020. Lees mijn bericht op je gemak of het voor jou interessant is om met een info stand op deze dag aanwezig te zijn. Ik ben er nu vroeg mee bezig, ik kan 40 info stands plaatsen er zijn nu al verschillende aanmeldingen. Bij interessen neem dan contact met mij op.

 Dit is een standaard bericht;

INFO-DAG januari 2020 !!  Deze info-dag organiseer ik voor gezonde personen, mensen die bezig zijn met ziek-zijn, mensen die zich verder emotioneel, geestelijk en lichamelijk verder willen ontwikkelen, mensen die tot rust willen komen en mensen die creatief willen bezig zijn.Start het nieuwe jaar 2020, door inspiratie op te doen voor de rest van het jaar. Hoe gaaf is dat? Een andere omgeving, een ander land. Het kan gezamenlijk met een fijne groep (gelijkgestemde) mensen of via je eigen afspraken. Alles naar wens.In januari staan 40 info-stands voor jullie klaar. Met informatie over bewuste keuzes maken en bewust in het leven staan. Vanaf nu hoe nu verder. Tijdens een vakantie balans in het leven brengen.Deze info-dag kan je helpen een leuke keuze te maken hoe jij/jullie het nieuwe jaar willen aangaan. Even uitrusten en kracht opdoen om weer met frisse energie terug naar huis te gaanHoe mooi is het als mensen (met gezondheidsklachten) op een andere locatie, even weg van de thuissituatie, kunnen ervaren wat ze voor zichzelf kunnen doen. Hoe je in het leven staat en hoe je nu verder zou willen. Heb jij veel meegemaakt en wil je leren om het verleden los te laten en verder te groeien zodat je het leven van alle dag beter aan  

Waar naartoe.Verschillende landen: Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Spanje, Kroatië, Portugal en, en, en. 

Speciale programma’s die op maat zijn gemaakt. 

Onder begeleiding bezig zijn met;

* Coaching, cursus, workshop, en spirituele ontwikkelingen.

* Georganiseerde wandelingen en uitstapjes, duiken, zeilen, enz.

* Bezigheidstherapie, bv creatief bezig zijn. 

* Geestelijke en lichamelijke ontwikkelingen,

* Belangrijk is rust te vinden in je hoofd en lichaam, door 

  bijvoorbeeld mindfullness. 

  • Energie tanken.

* Presentaties.

* Behandelingen in meditatie, massage en ontspanning.

  • Voeding, gezonder eten en drinken. 

Appartement, boerderij, hotel, pension, B&B, vakantiewoning.

Deze is de 4de InFo-Dagen die ik organiseer,

2017 alles over hersenletsel;

2018 voor alles over kanker 40 info; 

2019 alles over chronische zieken;

Bij alle drie 40 info stands en zo’n plm 150 bezoekers.

Bekijk de foto’s  https://www.facebook.com/InFo-Open-Dag-2019-366141460817739/

Wanneer: Zondag 26 januari 2020
Vanaf : 11.00 uur tot 16.00 uur.
Waar: t’ Sjtaater Hoes Partycentrum  in Kerkrade.
Adres: Schaesbergerstraat 27, 6467EA, Kerkrade.
Stand-prijs € 20,00.  Entree €1,00 plus een polsbandje gratis. Kinderen zijn gratis.

Ik ben er vroeg mee bezig want het is veel voorbereiden. Er zal een eigen Facebook pagina komen van de voorbereidingen zodat de mensen van te voren al weten wat en wie ze kunnen verwachten op de info-stands. Ik neem lang van te voren contact met je op om mij een mail te sturen met al je info, foto’s en Websites. Maak maar zo veel mogelijk reclame voor jezelf en je praktijk.De prijs van het standgeld staat erbij. € 20,00 de tafel is 80 cm bij 1.20cm. plus stoelen.40 stands kan ik plaatsen in een hele grote mooie ruimte.  Stopcontacten en internet is aanwezig.Het gebouw is een party centrum. Heeft een buffet voor broodjes en koffie/thee/fris.Er is mogelijkheid voor een presentatie van plm 40min in een andere ruimte naast de grote zaal. Van te voren boeken want er kunnen  maar 5 presentaties plaats vinden. Als je van ver komt, is de mogelijkheid om er tegenover in het hotel/restaurant te overnachten met ontbijt € 45,00. Voor 2 personen € 80,00 met ontbijt.

Mijn vraag  aan jou is heb je interessen in een info- stand?

Heb jij interesse om zo’n gecombineerde coach-vakanties aan te bieden, meld je dan bij mij aan.

Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op om mogelijkheden te bespreken.

Lieky van der Velden   045 – 5426929

liekyvandervelden@live.nl