Carla Boone

Orthomoleculair specialist psyche, breincoach, hypnotherapeut, NAH traject, NAH retreat.

Coach, Therapeut, workshop, training/cursus, begeleiding, Ervaringskundige, Retreat? NAH coach en trainer, stress- en burnout coach, psyche & voeding, werkt online en offline.

Mijn naam is Carla Boone, ik help lotgenoten NAH en iedereen met een chronische ziekte om hun allermooiste leven te gaan leven. Te vaak hoor ik dat mensen in een gat vallen nadat ze klaar zijn met revalideren. Als de revalidatie-arts zegt: ‘Beter dan dit gaat het niet meer worden, hier zal je het de rest van je leven mee moeten doen’ dan zou ik willen zeggen: Geloof niet in die hypnose, want je lichaam en je brein kunnen veel meer dan wij allemaal denken. JIJ kunt veel meer bereiken dan je nu wellicht voor mogelijk houdt. En daar help ik anderen graag mee.

Ik was 30 jaar werkzaam in de Zorg als kwaliteitsmanager, vertrouwenspersoon en coach/trainer toen ik eind 2016 in een kettingbotsing terecht kwam wat mijn leven voorgoed veranderde. Na de revalidaties kon ik me niet neerleggen bij de situatie zoals die was en ik ging op zoek naar mogelijkheden. Er is zoveel meer mogelijk dan we vaak denken, dat wist ik al als hypnotherapeut maar als je zelf vast zit in bepaalde uitdagingen zie je niet altijd het licht aan het einde van de tunnel. Omdat ik uit eigen ervaring weet wat je doorstaat en meemaakt, weet ik als geen ander welke uitdagingen en valkuilen er zijn en help ik je om de shortcut te nemen in plaats van de lange (om)weg die ik zelf bewandeld heb.

Ik heb daarvoor inmiddels mijn eigen HEAL methode ontwikkeld en er een boek over geschreven (dat bijna bij de drukker ligt). Dus zoals je ziet is ook een mooi en waardevol leven voor jou mogelijk na een fikse (gezondheids)uitdaging en daar help ik je met alle liefde en plezier mee.

Met energieke groet

Carla Boone

NAHersenletsel.eu

Stresspreventie.nl

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar;  Qarla carlaboone67@gmail.com