LUISTER MAGAZINE.

 

Sinds 2019 heeft Lieky van der Velden de leiding en de organisatie van dit luisterprogramma, ‘Luister Magazine’ ( N.A.H.) Niet Aangeboren hersenletsel.

Hopen dat dit luisterprogramma een bijdrage mag leveren met informatie en inzicht wat hopelijk leidt tot begrip.  “Luister naar N.A.H.” is een radio-magazine met informatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (N.A.H.), hun partners en/of mantelzorgers en natuurlijk alle andere geïnteresseerden.  Informatie geven en inzichten delen over hoe het leven van iemand met niet aangeboren hersenletsel is. Door allerlei onderwerpen en interessante thema’s te brengen.

Lieky  heeft  zelf een hersenletsel  en werkt belangeloos aan dit digitaal luister programma en aan verschillende Facebook pagina’s.

Deze uitzending kan steeds opnieuw beluisterd worden. Dan klik je eenvoudig op het deel van de uitzending dat je nog een keer wil beluisteren. Dat is ideaal voor het geval je concentratie wegvalt of wanneer je geheugen een opfrisser nodig heeft.

In september 2012 kreeg Lieky van der Velden een herseninfarct. Enkele maanden later startte zij met een (besloten) Facebookpagina voor mensen met een hersenletsel. Nu, 8 jaar later, zijn er meer dan 8.000 leden. “Dat is heel veel” zegt Lieky, ” maar dat heeft mij ook geleerd dat er grote behoefte is aan informatie en aan contact”.

Bekijk  Facebookpagina “Luister magazine N.A.H.” op je gemak. Er staan links op met verwijzingen naar meer achtergrondinformatie. https://m.facebook.com/Radio-Luister-naar-NAH-101182881226381/?rc=p

 informatie  Lieky van der Velden  Oprichtster van deze websites https://lotgenotencentrum.nl/oprichtster/

 informatie Luister Magazine https://lotgenotencentrum.nl/overige-informatie-2/

Verschillende Hoofdstukken en overzicht..https://lotgenotencentrum.nl/verschillende-hoofdstukken-over-inzicht-en-begrip/

INGESPROKEN GESPREKKEN. KIJK op dat ingesproken bericht welke je  wilt luisteren.

Klik op “Luister Magazine” https://lotgenotencentrum.nl/https-lotgenotencentrum-nl-luister-magazine/   Een magazine om te luisteren met Audio- berichten met informatie voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (N.A.H.), chronische ziekten hun partners en/of mantelzorgers, en natuurlijk alle andere geïnteresseerden.

Met verschillende thema’s, onderwerpen en Podcast gesprekken https://lotgenotencentrum.nl/podcast/

Wij willen allemaal, aandacht, informatie, inzicht, geduld  en begrip.  Dit radioprogramma is een luistermagazine met verschillende info over hersenletsel en hoe je ermee kunt omgaan. Wij willen de restverschijnselen benoemen het bespreekbaar maken en informatie doorgeven. Om voor herkenning en erkenning te zorgen. Helaas worden restverschijnselen en overprikkelingen nog steeds onderschat.

Lieky van der Velden in gesprek, berichten of een PodCast in het ’Luister magazine”

Er zijn verschillende berichten uit mijn eigenervaringen, ervaringen van lotgenoten en interessante podcast. Gast spreker met interessante informatie. 

Informatie: PodCast Lieky van der Velden in gesprek. https://lotgenotencentrum.nl/podcast/

Informatie: Luister-Magazine – Column van Lieky van der Velden https://lotgenotencentrum.nl/luister-magazine-column-van-lieky-van-der-velden/

Informatie: Luister naar Gastsprekers . https://lotgenotencentrum.nl/luister-naar-gastsprekers/

Informatie en berichten:  https://lotgenotencentrum.nl/category/algemene-informatie/

Informatie over alle uitzendingen van het radioprogramma  “Luister naar N.A.H. zijn allemaal terug te beluisteren https://lotgenotencentrum.nl/alle-uitzendingen-van-het-radioprogramma-luister-naar-n-a-h/

Informatie: Berichten met Audio van Lieky van der Velden. https://lotgenotencentrum.nl/column-met-audio-van-lieky-van-der-velden/

Informatie: Overige Info https://lotgenotencentrum.nl/overige-informatie-2/

Mijn naam is Lieky van der Velden. Oprichtster van deze website. Lees meer…klik op : https://lotgenotencentrum.nl/oprichtster/

“Luister Magazine” Facebook pagina https://www.facebook.com/Radio-Luister-naar-NAH-101182881226381  

Openbare pagina ” HOE NU VERDER”https://www.facebook.com/lotgenoten-hersenletsel-1097310286954746/

Besloten pagina. Lotgenoten Hersenletsel (NAH) https://www.facebook.com/groups/1531465843770226/

     

Lieky van der Velden

Neem gerust contact met ons op. liekyvandervelden@live.nl Hopen dat dit luisterprogramma een bijdrage mag leveren met informatie en inzicht wat hopelijk leidt tot begrip.

 

Om je snel van dienst te kunnen zijn is de websites voorzien van verschillende Info. 
Klik op de link foto om verder te onderzoeken, wat Digitaal Info Loket te bieden heeft.