Digitaal Info Loket

Het digitale info loket is in eerste instantie bedoeld om mensen in contact te brengen met de hulpverlener meer dan 40 deelnemers. 

Met ‘hulpverlener’ doel ik op een ruim begrip. Dus een gesprekspartner, therapeut, coach, ervaringsdeskundige zijn. Zij zullen zich op deze Websites aan jou voorstellen. 

Gebruik de button “Opzoek Deelnemers” om informatie te krijgen over een therapeut, een workshop, cursus, lotgenoot of het luisterend oor etc. 

Je kunt dan zelf bepalen of je een persoonlijk gesprek, en mogelijk een consult wenst met die betreffende dienstverlener. 

Elke week vindt via Zoom een gesprek plaats met een therapeut of hulpverlener. De gesprekspartners hebben o.a. de volgende competenties:  Therapeuten zoals acupuncturisten, homeopaten, ervaringsdeskundigen voor hersenletsel, kanker, chronische ziekte  spirituele ontwikkeling, mindfulness, depressie, ouder en kind met NAH, overgevoeligheid, burn-out, algemene holistische geneeswijzen, gezinsbegeleiding, relatie en partners/mantelzorgers, autisme, angsten, lotgenoten van een diversiteit aan doelgroepen en daarnaast nog vele anderen. 

Dus lieve mensen. Zoek je hulp of wil jij aan jezelf werken? Heb je behoefte aan coaching of begeleiding? Loop je vast in je dagelijks leven? Voel je je niet helemaal happy? Wil je op zoek naar de “beste versie” van jezelf? Neem dan gerust contact op met een van aangesloten Deelnemers. 

Mijn bedoeling is om veel informatie doorgeven en inzicht geven zodat er meer begrip is. Daarom heb ik een Facebook pagina voor mensen met hersenletsel, mensen met kanker, mensen die overgevoelig zijn en ouders die een kind hebben met niet aangeboren hersenletsel en een radioprogramma Luister naar NAH. Podcast en ingesproken berichten vind je terug op de website www.lotgenotencentrum.nl klik op de button “ Luister magazine” Lieky van der velden in gesprek met………..Ik heb verschillende podcast opnam’s en berichten en berichten van gastsprekers.

IK ben ervan overtuigd dat onwetendheid onbegrip is en van informatie komt inzicht en van inzicht komt begrip.

Informatie en eigen ervaringen doorgeven is altijd de rode draad in mijn leven geweest. Ik hoop dat ik mijn doel hiermee bereik.

Mijn naam is Lieky van der Velden

Mail adres: liekyvandervelden@live.nl