Hersenletsel, hoe nu verder……..

Hersenletsel, hoe nu verder met Nah……..

Tot september 2012 ging alles prima, was het niet dat ik midden in de nacht  onverwachts verrast werd met een herseninfarct. Deze ervaringen heb ik beschreven in een dagboek en in 2015 heb ik een Facebook  pagina aangemaakt  Facebook  pagina Herseninfarct en restverschijnselen Een gesloten groep voor lotgenoten voor meer aandacht over Beroerte en restverschijnselen, inzicht en begrip. De restverschijnselen worden helaas nog steeds onderschat. Wie kan het beter begrijpen dan die gene die het zelf heeft moeten ondergaan.

Mijn BLOG is een vervolg voor de lotgenoten. Als men bewuster wilt leven. Om op een andere manier naar jezelf en je huidige situatie te kijken.  Ik heb deze BLOG gemaakt om mijn eigen ervaringen over mijn herseninfarct en hoe ben ik hiermee omgegaan. Ik heb een concept bedacht met inzichten en oefening voor mensen die veranderingen in hun leven wensen te brengen maar niet goed weten hoe ze dit moeten doen en waar te beginnen. Wat heb ik voor mijzelf gedaan? Wat kan jij voor jezelf doen?

Met veel zorg, aandacht  en doorzettingsvermogen heb ik een positieve draai aan mijn leven gegeven. Een patroon doorbreken is een ontwikkelingen proces. Elke dag, elke week, elke maand en elk jaar. Op deze BLOG, zijn verschillende thema’s. Je kunt op een thema klikken om het te lezen. bv Info en inzicht krijgen over “Restverschijnselen” worden helaas nog steeds onderschat. Waarschuwingen; van pas op voor TE veel doen en tips met oefeningen om aan jezelf te werken om te leren beter met mijzelf en mijn situatie om te gaan. Het kan voor jou een inzicht zijn om eens op een andere manier naar jezelf en je huidige situatie te kijken.  Inmiddels ben ik al een stapje verder gegaan.

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat, wat ik mijzelf heb eigengemaakt kan ik ook iemand anders leren. Ik schrijf en vertel over wat ik meemaak, ervaar, leer en hoe ik daarmee omga. Misschien dat dit ook een weg voor jou is. Dit is mijn weg die voor mij goed was. Het kan ook voor jou een ontwikkeling’s weg zijn.

Laat je succes en je geluk in je leven niet van anderen afhankelijk zijn. Beschouw het als een investering in je huidige leven en je toekomstige leven. Er bestaat geen lift, zodat alles veel sneller gaat.  Je moet de trap nemen. Stapje voor stapje, heb ik ook gedaan. Wees dapper en proberen het uit.
Ik hoop dat ik je inzicht en begrip mag geven dat jij voor jezelf veel kan doen aan de veranderingen en verbeteringen van je huidige manier van leven.

Wil je graag op een lotgenoten bijeenkomst komen mail mij;   Heb je interessen in een gesloten groep? Kijk dan hier op deze link

Hersenletsel NAH Restverschijnselen besloten https://www.facebook.com/groups/1531465843770226/

Eerste Hulp bij NAH. Bijsluiter N.A.H. https://lotgenotencentrum.nl/eerste-hulp-bij-nah-niet-aangeboren-hersenletsel/

 openbare pagina https://www.facebook.com/lotgenoten-hersenletsel-1097310286954746/

• Wat zijn mijn bedoelingen? Het verspreiden van mijn verhaal, hoe heb ik aan mijzelf gewerkt om mijn leven te verbeteren. Zelfrealisatie.  Het kan voor andere mensen een inzicht zijn om op een andere manier naar jezelf te kijken. Dan gaan wij er ook anders mee om. Dan hoeft het geen strijd meer te zijn, maar anders leven. Dat kan het toch nog een beter leven zijn. Mee eens?

• Wat is mijn filosofie? Bekijk je leven eens van een andere kant en dat van een ander ook. Wij zijn meer dan alleen maar mens. Ook al zijn we niet perfect, veranderingen zijn mogelijk.

• Wat wens ik je?  Positieve gedachten, inzicht, bewustwording, inspiratie, begrip, balans tussen lichaam en geest,durf voor veranderingen, innerlijke rust,wijsheid, vertrouwen in jezelf.  Geef mij de kans om je een andere kijk op jezelf  en het leven te geven.

Dat wens ik je.

Lieky van der Velden.