N.A.H.  NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL

page4image3891952

N.A.H. NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL

Inderdaad, het is niet altijd wat het lijkt.

Aan mij is niets te zien. Niet te zien dat ik een herseninfarct heb gehad. Maar dat wil niet zeggen dat ik nergens last van heb. Deze ziekte zet je leven wel OpZijnKop!! Je ziet niet de restverschijnselen. 

De naam Han is het tegenovergestelde woord van NAH. N.A.H. betekend Niet Aangeboren hersenletsel.

Met een illustratie schets/tekening, van “Han”  probeer ik inzicht te geven in hoe het voor iemand met hersenletsel is. Han ziet het wel en met Han samen probeer ik je wegwijs te ma- ken in de wereld van NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

Het is niet altijd wat het lijkt. 2020
Lieky van der Velden. Mail: liekyvandervelden@live.nl

UITGEVER: Lieky van der Velden

Illustratie en omslag Carsten Hemsø

Volgende pagina;