Gratis “heart pillow”. en TricotTieten.

De bekende “heart pillow”.  GRATIS Op te halen.

Dit hartenkussen helpt je om de druk wat te verhinderen tussen je arm en borstplek, helpt oedeem vorming te verminderen. Het geeft steun na de borstoperatie. Je draagt het onder je oksel.

Dus heb je net recent een amputatie/ borstbesparende operatie gehad of ga je binnenkort nog de borstoperatie krijgen… wil je graag gratis “een hart onder riem, gemaakt uit liefde” van mij krijgen? Kom dan naar de InFo OpenDag op 27 januari in Kerkrade en haal je zo’n gratis hartkussentje.

Ook GRATIS  TricotTieten.

Tricot Tieten zijn speciale handgemaakte borstprotheses voor vrouwen die een borstoperatie hebben gehad. De eerste weken na de operatie is het goed deze te gebruikt.

Het voordeel van Tricot Tieten is dat ze wel zacht, comfortabel en mooi zijn en dat ze in een gewone bh de vorm aannemen en het gevoel geven van een gewone borst. Het volume is zeer gemakkelijk aan te passen door, via de vulopening, er vulling uit te nemen of toe te voegen. 

Onze breivrijwilligers zorgen ervoor dat ieder die ze nodig heeft ze gratis kan krijgen.

Tricot Tieten kun je gebruiken in de eerste 6 tot 8 weken na de operatie (en nog járen later), maar ook in de periode dat je een borstreconstructie ondergaat. 

Ze kunnen makkelijk aangepast worden, eenvoudig door iets van de vulling eruit te halen. De gebreide protheses zijn zo goed mogelijk gevuld. Je hoeft zelf dus geen vulling te kopen. Zo nodig kunt je er wel vulling uithalen.

Op deze dag staan er 40 stands met info.Info voor en over alles wat te maken heeft met chronisch zieken, verschillende aandoeningen, personen voor hulp, behoefte aan een luisterend oor, ervaringen van lotgenoten en mensen die werken met mensen.

Tijdens dat de ouders rustig aan de stands vragen kunnen stellen kan je kind in de zelfde zaal geschminkt worden.

Voor de gezelligheid is er een tombola.

Prachtige prijzen in de tombola te winnen € 0,50 per lot.

Er zijn 3 hoofdprijzen te winnen voor 1 week in Kroatië.

3 verschillende appartementen. 2 personen en 4 personen.

Maak kans op deze super prijzen met en lot van € 5,-

2 appartementen voor 2 personen en 1 appartement voor 4 personen.

Biograd na Moru in Kroatië is een mooie toeristische plaats in Kroatië.

Heb ik je interessen gewekt, bekijk op deze pagina de beschrijving van de appartementen en blijf mij volgen op op de hoogte te blijven van deze mooie InFo OpenDag.

Wanneer: Zondag 27 januari 2019

Vanaf : 11.00 uur tot 16.00 uur.

Waar: Sjtaater Hoes Partycentrum ’t in Kerkrade.

Adres: Schaesbergerstraat 27, 6467EA, Kerkrade.

Polsbandje gratis bij de entree van € 1,- p.p

Kinderen gratis.

Welkom

Mail: liekyvandervelden@live.nl

Tel: 045 5426929

Met vriendelijke groet, Lieky van der Velden.

Tot ziens !!