Focus je gedachten.

Focus je gedachten op alles waar je mee bezig bent.

Focus je, als je met ontspanningsoefeningen bezig bent dat je gedachten IN je lichaam zijn. Zo krijg je contact met je lichaam. Vind je het moeilijk om het te leren, zoek naar iemand die je dit leert.

Als je loopt focus je op je lopen. Met je gedachten bij je voeten zijn. Voel hoe jij je voet op de grond plaats je hak je zool je tenen. En je andere voet hetzelfde, hak,zool,tenen. Focus je dat je met je gedachten die voet blijft voelen.

Zo blijf jij de baas over je denken en je concentratie, zo breng je geest en lichaam in evenwicht. Focus je op een doel. Als je zonder doel rond loopt kun je niets bereiken want dan ben je verdwaald.

Focus je op je doel, dan ga je ook doel gericht. Gelukkig zijn is niet HET DOEL van het leven.

Maar dat jij, je leven heel bewust met jezelf leeft dan heb je een gezonde relatie met jezelf en zo ook met anderen. Dan komt het gelukkig zijn vanzelf.

Bewust leven betekent, controle over je gedachten je doen en laten over je eigen leven te hebben. Dat geeft eigenwaarde en vertrouwen in jezelf en je leven. Werken aan je eigen bewustwording;

Wat jij kunt veranderen vanuit je eigen inspanningen en wilskracht, bepaalt de omvang van de werkelijkheid. Dat wil zeggen, wat jij er van maakt.

Herschapen hercrieëren en intrigeren in je leven.

Wat beschadigt is aan je hersenen is helaas niet mogelijk te genezen. Maar op een andere manier naar jezelf te kijken en te leven, dat is wel mogelijk.

Gedachten kracht is macht.

Wat is hercrieëren?

Wat is bewust leven?

Focus je op je denken, je doen en laten.

Focus je om je gedachten onder controle te houden.

Focus je om negatieve gedachten af te leren.

Focus je gedachten op alles waar je mee bezig bent.

Focus je op positieve gedachten.

Focus je op wat jou motiveert.

Focus je lopen. Hak,zool,tenen.

Focus je op je op je gevoelens tijdens ontspanning oefenen.

Focus je gericht op je doel.

Dat is bewust leven.

Ik wens je succes bij alles wat je doet. 

Lieky Van der Velden