Mag ik even uw aandacht. Lieky van der Velden organiseert een InFo OpenDag op 27 januari 2019 in Kerkrade. Deze Info OpenDag staat in het teken van informatie voor en over chronische ziekten lotgenoten bijeenkomsten en mensen die werken met mensen en “hoe NU verder.”

 

InFo Open Dag 27 januari 2019

Op deze info dag staan er 40 stands met info voor je klaar. Info voor en over alles wat te maken heeft met chronisch zieken, verschillende aandoeningen, personen voor hulp, behoefte aan een luisterend oor,ervaringen van lotgenoten en mensen die werken met mensen.Is er behoefte aan gesprekken met ervaringsdeskundigen, coaching, cursussen,begeleiding en informatie.Erkenning, herkenning en feedback te krijgen en te geven vind ik het aller belangrijkste.Ik heb gemerkt dat het internet een wildernis  kan zijn als je op zoek bent naar informatie die je juist dan nodig hebt.Deze Info Open Dag organiseer ik om de mensen zo veel mogelijk informatie te geven. Informeren over activiteiten en relevante onderwerpen en wat er zoal te doen is in onze regio Zuid Limburg.  Hoe fijn is het om even met mensen onder elkaar te praten.En zeker als je toch al niet gezond bent. Wij willen je graag steunen en informatie met je delen. Welke mensen werken met mensen. Welke lotgenoten groepen zijn er. Waar kan je ze vinden. Wat kunnen ze de mensen bieden. Kom ook naar de Info Open Dag en vraag naar je informatie.Praat met de mensen van de stands.

Wanneer:  Zondag 27 januari 2019

Vanaf : 11.00 uur tot 16.00 uur.

Waar:  Sjtaater Hoes Partycentrum ‘t in Kerkrade.

Adres: Schaesbergerstraat 27, 6467EA, Kerkrade.

Polsbandje gratis bij de entree van € 1,00 p.p  Kinderen gratis.

De Kids kunnen geschminkt worden door Jo Henricks terwijl de ouders bij de stands een gesprek hebben.

Met vriendelijke groet, Lieky van der Velden

Mail: liekyvandervelden@live.nl

Tel: 045 5426929

 IK ben blij dat JIJ er bent !!

Hier zal ik de standhouder aan je voorstellen zodat je van te voren al weet wie komt als standhouder, wat kunnen ze je bieden en wat je die dag kan verwachten.Tijdens dat de ouders rustig aan de stands vragen kunnen stellen kan je kind in de zelfde zaal geschminkt worden.

Partycentrum ’t Sjtaater Hoes

Dit zalencomplex is gelegen in de Kerkraadse wijk Terwinselen.

Op het kruispunt tussen Heerlen, landgraaf en Kerkrade.

’t Sjtaater Hoes is een ontmoetingsplek voor inwoners van Terwinselen en omstreken. Een multifunctionele zalencentrum beschikt over meerdere zalen die geschikt zijn voor feesten en evenementen van 20 tot 450 personen.

Partycentrum ’t Sjtaater Hoes

Schaesbergerstraat 27

6467 EA

Kerkrade 045 5415010

www.sjtaaterhoes.nl

Tijdens dat de ouders rustig aan de stands vragen kunnen stellen kan je kind in de zelfde zaal geschminkt worden.Voor de gezelligheid is er een tombola.Prachtige prijzen in de tombola te winnen € 0,50 per lot.

Er zijn 3 hoofdprijzen te winnen voor 1 week in Kroatië.

3 verschillende appartementen. 2 personen en 4 personen.

Maak kans op deze super prijzen met en lot van € 5,-

2 appartementen voor 2 personen en 1 appartement voor 4 personen.

Biograd na Moru in Kroatië is een mooie toeristische plaats in Kroatië.

Heb ik je interessen gewekt, bekijk op deze pagina de beschrijving van de appartementen en blijf mij volgen op op de hoogte te blijven van deze mooie

InFo OpenDag.

Wanneer: Zondag 27 januari 2019

Vanaf : 11.00 uur tot 16.00 uur.

Waar: Sjtaater Hoes Partycentrum ’t in Kerkrade.

Adres: Schaesbergerstraat 27, 6467EA, Kerkrade.

Polsbandje gratis bij de entree van € 1,- p.p Kinderen gratis.

https://www.lotgenotencentrum.nl  Mail: liekyvandervelden@live.nl

Tel: 045 5426929   Met vriendelijke groet, Lieky van der Velden.  Tot ziens !!

https://lotgenotencentrum.nl/category/standhouders-voorstellen-27-januari/

                                                                             

2 appartementen voor 2 personen en 1 appartement voor 4 personen. 1 week naar Kroatië. Biograd na Moru in Kroatië is een mooie toeristische plaats in Kroatië. Er zijn 3 hoofdprijzen en 3 verschillende apartementen.

Het appartement Victoria: Gezellige ingerichte keuken. Woonkamer met tv,internet,airco. Balkon slaapkamer en douche. 2 personen.

Het appartement Sofie: met 2 slaapkamers.  4 personen. Op de eerste verdieping. Grote kompleet ingerichte keuken, afwasmachine, wasmachine. Badkamer met  ligbad. tv,internet en airco.

Het appartement Elisabeth: is beneden begane grond ook goed te doen voor mensen die niet zo goed ter been zijn. Er is een Terras bij met tuinstoelen en een barbecue. 1 slaapkamer, keuken, kamer met bankstel en tv,internet en airco. 2 personen.

De meubels zijn nieuw en van goede kwaliteit. Alle ramen hebben zonnewering. Buiten op terras een grote tuintafel met banken er zijn 2 Barbecues aanwezig. 8 Fietsen staan  gratis tot u beschikken om te gebruiken. De grote supermarkt is in de straat. Ook in de straat is een gratis speeltuin. In mei en september kan het  rond 25 graden of meer zijn.

Vanaf 15 september tot 30 september voor 1 week. En vanaf 1 mei tot 31 mei voor 1 week. Een  appartement voor 2 personen of voor 4 personen.

De plaats Biograd na Moru is een toeristische plaatst. Heeft een grote haven met uitstapjes naar verschillende omringende eilanden. Een groot zwembad aan het strand, lange boulevard zijn veel verschillende restaurants met terrasjes, winkels en veel attracties op het strand en in de zee of in de lucht. Duiken is mogelijk en uitstapjes per boot maken naar andere omliggende eilanden kan vanaf de haven van Biograd na Moru.

Heb ik u interesse gewekt? Kom naar de Info OpenDag en maak kans op deze geweldige prijzen.Voor meer foto’s van de appartementen en de omgeving van Biagrad na Moru kan je bekijken op mijn Facebook pagina,  Vakantie appartementen & reis tips.  https:// www.facebook.com/groups/322497137903015/

BESCHRIJVING EN FOTO’S VAN DE APARTEMENTEN klik hier!

Hoe nu verder na 27 januari als de Info OpenDag alweer voorbij is.

  Ik wil juist dat het verder gaat. De voorbereidingen van een mooi samengesteld programma. Om verder met je ontwikkelingen te gaan met coachen. Wij willen juist met deze info dag dat mensen weten waar ze terecht kunnen om geholpen te worden.  Hulp bij een beter contact met zichzelf te krijgen. In balans komen met lichaam en geest en een goede voeding is de basis van een goed begin. Wij helpen je op weg omdat we ervaren hebben dat vele niet goed weten waar te beginnen.Misschien kan je dit leren samen met lotgenoten in een groep die net als jij zich verder willen ontwikkelen. Of een op een natuurlijk. Net wat je wilt. Niemand kiest ervoor ziek te worden, maar je kan er wel voor kiezen, hoe je ermee omgaat.Ik weet uit ervaring dat lotgenoten contact hierbij heel belangrijk is. Het contact met mensen die de zelfde ervaringen hebben als jij, die je begrijpen en weten wat je meemaakt. Feedback vind ik het aller belangrijkste.

Heb ik je interesse gewekt en wil je ook komen op de InFo OpenDag op 27 januari 2019 dan  zeg ik

graag tot ziens !!

Met vriendelijke groet, Lieky van der Velden.

De standhouders stellen zich aan je voor zodat je nu al weet wie is aanwezig en wat hebben ze te  bieden. klik hier

Je kan mij volgen op Facebook https://www.facebook.com/InFo-Open-Dag-2019-366141460817739/