Een innerlijke leiding. 

Het is mij een genoegen om je door deze uitdagende tijden te leiden en je te helpen jouw leven op een nieuwe koers te zetten. Het is misschien voor jou NU tijd om los te laten. Het kan je helpen de uitdagingen waar je mee te maken  hebt te doorbreken en je het betere overzichtelijke leven te geven dat je verdient. Als je goed door deze tijdsperiode navigeert, kun je van deze uitdagingen een kans maken om te werken aan het gevoel waar je het meeste mee worstelt. Overpeinzen en uitstellen zal je niet brengen waar je heen wilt. Wees je bewust dat jij en alleen jij jezelf het beste kan helpen om veranderingen in je leven toe te laten.

Innerlijke leiding helpt je om jezelf te leren kennen. 

Je innerlijke leiding heeft tot doel je te helpen groeien en bewustzijn te ontwikkelen. Je bewust worden van je gevoelens, denken en daden. Bewust te zijn van je persoonlijkheid, weten wie je bent, wat je wilt en hoe je ervoor wil gaan. Herschapen, her-creëren. Wijsheid toe te staan en te integreren in je leven. Als dit je intentie is wordt je leven door de berichten dieper, bewuster, creatiever, begrip voller en zelfstandiger. 

Wat is de werkelijke zin van als mens op aarde te zijn.

Leven is scheppen niet ontdekken. Scheppen begint bij denken. De mens moet zelf ervoor kiezen te transformeren. Transformatie werkt voor ieder mens, ongeacht in welke staat van bewustzijn je bent. Doe je intensief mee, dan ben je bewust bezig werkelijk te transformeren of om veranderingen in je leven aan te brengen. Ik zeg het niet vaak genoeg, “Er is maar een persoon die dit voor jou kan doen, dat ben jezelf” Je moet alleen even weten hoe en waar te beginnen. En er dan echt voor gaan. Je hebt niets aan veel weten uit wijze boeken, als je dat weten niet omzet in beleven. Je hebt niets aan, wel graag willen maar niet weten hoe te beginnen. Maak deze keuze tot een ervaringsweg. Het leidt je stap voor stap door je ervaringen naar bewuster leven. Door wilskracht en discipline kan je meer bereiken dan je nu denkt. Zodat je met je eigen krachten en kwaliteiten je leven kan verbeteren. 

De kracht in jezelf gebruiken. Investeer in je eigen unieke leven. 

Volgend bericht; Het is een ontwikkeling;

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties