Kerkrade, 21-02-2021. WELKOM op Lotgenoten-Centrum het Digitaal Info Loket. https://lotgenotencentrum.nl

Digitaal-Info-Loket ook op Audio-te beluisteren. https://soundcloud.com/user-393612177/digitaal-info-loket-uitleg?

Digitaal-Info-Loket

Het lotgenoten-centrum is nu digitaal. Dat heeft twee redenen. Allereerst hebben we de corona-crisis (al dan niet achter de rug) die veel mensen heeft gedwongen om via digitale kanalen elkaar op te zoeken, te spreken. Daarnaast zijn veel mensen niet altijd in staat om de reis te maken naar een therapeut of gesprekspartner.
Met dit digitale-info-loket hopen we dit probleem te ondervangen. Dat wil overigens niet zeggen dat persoonlijk contact of een afspraak niet mogelijk is. Het digitale loket is in eerste instantie bedoeld om de lotgenoten in contact te brengen met de hulpverlener.

Met ‘hulpverlener’ doelen wij op een ruim begrip. Dit kan iedereen zijn die de lotgenoot een warm hart toedraagt. Zij zullen zich op deze Websites aan jou voorstellen.

Je kunt dan zelf bepalen of je een persoonlijk gesprek en mogelijk een consult wenst met die betreffende dienstverlener. Elke week vindt via Zoom een gesprek plaats met een therapeut of hulpverlener. Hij of zij kan een reactie achterlaten. Daarna is het eerste gesprek met de therapeut of hulpverlener geheel gratis.

Dit gesprek kan op meerdere manier vorm krijgen, een simpel telefoongesprek of een Zoom- of Whatsapp-gesprek. Alles naar behoefte van jou.
Gebruik de button “Opzoek Deelnemers” om informatie te krijgen over een therapeut, een workshop, cursus, lotgenoot of het luisterend oor etc. Bezoekers (jij dus) bepalen met de therapeut of hulpverlener wanneer zij een verder gesprek of consult wensen.

Ook op welke manier dat geschiedt: via Zoom, via normaal bellen, via Whatsapp etc. De gesprekspartners hebben o.a. de volgende competenties:  Therapeuten zoals acupuncturisten, homeopaten, ervaringsdeskundigen voor hersenletsel, kanker, spirituele ontwikkeling, mindfulness, depressie, ouder en kind, overgevoeligheid, burn-out, algemene holistische geneeswijzen, gezinsbegeleiding, relatie en partners/mantelzorgers, autisme, angsten, lotgenoten van een diversiteit aan doelgroepen en daarnaast nog vele anderen.

We blijven daarbij op zoek naar nieuwe mogelijkheden.
Wil jij aan jezelf werken? Heb je behoefte aan coaching of begeleiding? Loop je vast in je dagelijks leven? Voel je je niet helemaal happy? Wil je op zoek naar de “beste versie” van jezelf? Neem dan gerust contact op met een van aangesloten deelnemers. Een oriënterend gesprek kan je misschien al verder brengen.  Wat sommige gezonde mensen net zo nodig kunnen hebben.
De mogelijkheid om verder afspraken te maken over een consult, cursus of coaching/begeleiding en je prijs die daaraan verbonden is, op de daarvoor aangemaakte pagina is een LINK voor een persoonlijk gesprek. 

Er wordt reclame gemaakt op verschillende Facebook-pagina’s en verschillende Websites. 

Op onze radiouitzending : Luister naar NAH, zijn verschillende uitzendingen terug te beluisteren.

Informatie.  Eerste hulp bij NAH, een ‘bijsluiter’..https://lotgenotencentrum.nl/bijsluiter-eerste-hulp-bij-n-a-h/

Voor meer informatie klik hier  Overige informatie  

Om je snel van dienst te kunnen zijn is de websites voorzien van verschillende Info. 
Klik op de link om verder te onderzoeken, wat Digitaal Info Loket te bieden heeft.

Met vriendelijke groet van  oprichtster van deze website  Lieky van der Velden

liekyvandervelden@live.nl

Volgen via Facebook, Website, Instagram.

  https://www.instagram.com/liekyvandervelden/ 

Website https://lotgenotencentrum.nl  Digitaal Info Loket.

https://www.facebook.com/lieky.vandervelden.1/ 

Hersenletsel Nah, Restverschijnselen. facebook.com/groups/1531465843770226   

Kanker en Hoe Nu Verder. Beslotenpagina https://www.facebook.com/groups/544932262554140 

Overgevoelig-zijn https://www.facebook.com/groups/320670725259264  

PodCast “Luister naar het “Luister Magazine” https://www.facebook.com/profile.php?id=100070007693063 

Kind – N.A.H. – Ouders https://www.facebook.com/groups/266214638056464 

https://soundcloud.com/you/tracks