Mijn naam is, Inge van Straten-Blom

Praktijk Sterre is een praktijk voor fysiotherapie, neurorevalidatie en individuele begeleiding in Harderwijk. 

We richten ons op de behandeling en begeleiding van kinderen, jongeren en jong volwassenen met neurologische klachten op basis van o.a. hersenletsel (zowel traumatisch- als aangeboren hersenletsel).  Ook behandelen wij kinderen en jongeren met genetische syndromen en kinderen met een motorische en/of cognitieve achterstand. 

Door de plasticiteit van de hersenen is het mogelijk om nieuwe paden aan te leggen in de hersenen zodat functies weer terug kunnen komen of voor het eerst ontstaan. Het is hierbij van groot belang om de juiste prikkels toe te dienen in de juiste frequentie.

Praktijk Sterre heeft therapiemethoden vanuit de hele wereld samengevoegd om tot verbluffende resultaten te komen.

Wat biedt Praktijk Sterre?

  • Neurorevalidatie
  • Individuele Begeleiding
  • Reflex Integratie
  • Shockwave bij spasticiteit
  • Elektro-stimulatie
  • Neurofeedback

Visie Praktijk Sterre
Iedereen met hersenletsel heeft recht op de juiste therapie en begeleiding om stappen te maken in zijn/haar herstel, ongeacht de ernst van het letsel.
Praktijk Sterre geeft aan ieder de kansen en mogelijkheden om te leren en vooruitgang te boeken met als doel de kwaliteit van leven te verbeteren.
We blijven zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden en volgt de wereldwijde ontwikkelingen binnen de neurorevalidatie.
Naast onze grote schat aan kennis werken wij vanuit ons hart.

Inge van Straten-Blom

www.praktijksterre.nl

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar;  Praktijk Sterre <info@praktijksterre.nl>