Korte introductie

Mijn naam is Peter Dijkstra en ik ben sinds 15 jaar werkzaam als zorgverlener voor o.a. mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Ik heb een praktijk voor Casemanagement & Haptonomie welke gevestigd is in het noorden van het land (Ossenzijl – Giethoorn). Mijn werkgebied is noord en midden Nederland en ik kom graag bij de mensen thuis. 

In veel gevallen kom ik bij de mensen binnen nadat ze in revalidatie hebben gezeten en weer naar huis kunnen. Vanaf dat moment beginnen we dan de zoektocht naar wat er nog kan en niet kan om van daaruit een nieuwe start te maken in het leven. Ik vind het belangrijk om hierin alle facetten van het leven mee te nemen (de totale mens), zoals gezondheid, een dag invulling, familie en vrienden etc. Als haptonoom besteed ik veel aandacht aan het verwerken van zaken en het omgaan met alle gevoelens die daarbij horen. Door middel van gerichte oefeningen proberen we dan samen weer een nieuwe balans te vinden hierin. Op naar het nieuwe 100% van jezelf. 

Peter Dijkstra

Praktijk Dijkstra

06-23760105