Mike de Groot.

Onafhankelijke support bij letselschade!

Het adviespunt letselschadeslachtoffers adviseert en bemiddelt onafhankelijk in letselschadezaken. De focus ligt daarbij op slachtoffers. Ook in het geval van problemen met sociale verzekeringen UWV of gemeente zijn wij er voor de mens.

Wij zetten in als kennisorganisatie op herstelgerichte dienstverlening en het verbeteren van relaties met derden. Om dit te bereiken delen wij onze ervaring en het netwerk dat wij inmiddels hebben opgebouwd.

Hoe we werken

Meldingen van letselschade en problemen met sociale verzekeringen worden verzameld. Zo ontstaat er een beeld van de kwaliteit en knelpunten in de zorg en de afhandeling. Hoe meer er gemeld wordt, hoe sterker wij en ú staan. Het adviespunt dringt zo aan op betere informatievoorziening over rechten en plichten en de naleving ervan. Wij pleiten voor herstel en behoud van de autonome positie van letselschadeslachtoffers.

Vul het meldformulier letselschade of het meldformulier sociale verzekeringen in.

Gratis antwoord op vragen over letselschade en sociale verzekeringen

Eerste vragen worden beantwoord via onze loketfunctie. Waar mogelijk wordt een slachtoffer voorzien van nieuwe inzichten en doorverwezen naar zorgspecialisten, advocaten, verzekeraars, medisch experts, overheden etc.

Het adviespunt is er voor alle vragen. Simpele of complexe vragen, dat maakt niks uit. Wij zijn er uitdrukkelijk voor slachtoffers en gedupeerden. Een antwoord op een vraag is zonder belang.

Daarnaast worden wij incidenteel benaderd met ingewikkelde vragen door letselschadebehandelaars, advocaten, professoren, politiek, media, verzekeraars en overheden.

Stel een vraag@adviespuntletselschadeslachtoffers.nl 

Herstelgerichte dienstverlening

Aan de hand van veelvoorkomende knelpunten hebben wij op verzoek van slachtoffers bijkomende diensten ontwikkeld tegen een zo laag mogelijke non-profit vergoeding.

Bij laag of geen inkomen helpen wij waar mogelijk bij het vinden van financiering voor het eigen dossier. Zo blijft ook deze dienstverlening kosteloos of beperkt. Maatwerk waarmee wij inmiddels veel ervaring hebben. Bij het adviespunt kun je terecht met recente dossiers én met slepende vastgelopen zaken. Juist van de complexe dossiers leren wij veel! Don’t be a stranger en klop even bij ons aan om te zien of wij iets voor jou kunnen betekenen…

Dienstverlening

  • Bemiddeling vastgelopen dossiers
  • Hulp bij adminstratie en dossier
  • Hulp bij complexe berekening
  • Hulp bij juridisch breinbreker
  • Hulp bij medisch disdussie
  • Hulp bij voorschotten en vergoeding
  • Second opinion
  • Fraude onderzoek

Contact

Telefoon: 010 – 200 80 88 (ma t/m vr 10.00-16.00).

Vragen email: vraag@adviespuntletselschadeslachtoffers.nl
Secretariaat e-mail: info@adviespuntletselschadeslachtoffers.nl

Kantoor

Kantoor en post:
Stichting Adviespunt Letselschadeslachtoffers
Memlinckstraat 27
3141 XM Maassluis

In afwachting van uw positieve reactie, verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

Mike de Groot

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar;  info@adviespuntletselschadeslachtoffers.nl

Bestuursvoorzitter (oprichter)

 

STICHTING ADVIESPUNT LETSELSCHADESLACHTOFFERS

Non-profit organisatie

Memlinckstraat 27
3141 XM Maassluis

Zuid-Holland
Nederland

Tel.                    +31 (0) 10 – 200 80 88
Mob./WhatsApp +31 (0) 6 – 12 83 83 72

  www.adviespuntletselschadeslachtoffers.nl

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor vedercontact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar; info@adviespuntletselschadeslachtoffers.nl