Marleen Hakens

Jij of iemand die jou dierbaar is heeft niet-aangeboren hersenletsel met alle gevolgen van dien. Nadat de eerste schok voorbij is gegaan, ben jij of zijn jullie gaan knokken voor wat je waard bent, in de hoop dat je weer die “oude” persoon kunt worden die je daarvoor was. Na een hele intensieve en emotionele tijd ( de evt. revalidatie en verder begeleiding is afgerond) is duidelijk of en zo ja welke restverschijnselen jij of je dierbare er aan over heeft gehouden. Je ervaart verlies van vaardigheden, rollen, misschien werk of hobby’s, kontakten: we noemen dit levend verlies. I.t.t. verlies die je ervaart als iemand overleden is. Het is immers ook een immens verlies en daar staat lang niet iedereen altijd bij stil!

Om je nieuwe leven weer op te kunnen pakken, om met je nieuwe “ik” verder te kunnen op een voor jou en jullie prettige manier kan het goed zijn samen met mij als jouw potentiële coach te onderzoeken wat jou in de weg staat om dit te bereiken. De gevolgen van en het hersenletsel zelf kunnen we niet veranderen, hoe je daar mee om gaat wel!

“Het is niet de gebeurtenis, maar hoe je ermee omgaat, die bepaalt hoe je leven er uit ziet”.

 

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen: ik ben Marleen Hakens, geboren in 1961 en opgegroeid in Eygelshoven, in Zuid-Limburg. Ik werk al tig jaar met veel plezier als fysiotherapeut en een paar jaar als (revalidatie- en life)coach met mensen met NAH. Mijn passie is bij te dragen aan een fijner leven voor mensen met NAH en hun dierbaren.

Mijn doelgroep zijn volwassenen die na een ingrijpende gebeurtenis, als het krijgen van NAH blijven hangen in verdriet, boosheid, teleurstelling etc. en er niet in slagen hun nieuwe leven op een fijne manier te leiden. Dit is vaak het geval lang nadat niet-aangeboren hersenletsel op hun pad kwam.

Je wilt je leven weer oppakken en weet niet hoe. Je voelt je in de steek gelaten, meent te worden overvraagd of hebt er juist last van dat mensen ongevraagd advies geven en helpen.

Mijn werkwijze is als volgt: we maken online of (liever) live met elkaar kennis. Mijn praktijk is in Den Bosch/Engelen, parkeren kan naast ons huis. Omdat de praktijk zich op de eerste etage bevindt is traplopen een “must”.  Mocht je in de buurt wonen, graag persoonlijk met mij kennis maken en niet trap kunnen lopen, valt er altijd wel iets te regelen😊.

In het eerste (nu nog gratis!) gesprek van 20-30 minuten luister ik naar jou/jullie en geef ik aan of en zo ja wat ik denk te kunnen betekenen.

Ik bied uitsluitend coachtrajecten aan, van minimaal 6 gesprekken. Die zul je zelf moeten betalen, aangezien ze niet vergoed worden door de zorgverzekering, noch in aanmerking komen voor PGB.

Ik ben van mening dat er geen “short cut” (korte weg) bestaat als je dingen in je leven wilt veranderen of wilt leren!  Zeker niet als je hebt meegemaakt wat jij/jullie hebt meegemaakt! Belangrijk is voorwaarde is wel dat jij bereid bent om naar jezelf te kijken en tijd en energie (en geld) te investeren in dit traject!!!

Dan ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan helpen om anders te leren kijken naar je situatie en om te gaan met kleine en grote tegenslagen (die geweest zijn, nu spelen of waarvan je vreest dat ze gaan gebeuren). Zodat jij na dit traject zelf in staat bent om dit voort te zetten. Ik help je graag om stap voor stap vrij te worden: vrij om te doen te laten wat jij wilt. Te zijn wie jij wilt zijn!!

Voor meer informatie over mij, mijn werkwijze, reviews etc. verwijs ik je graag naar mijn website: www.stapvoorstapvrij.nl   (wordt doorlopend aangepast😊)

Heb je toch nog vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een online gesprek? Stuur me dan een mail of whatsapp. Ik kijk er naar uit en reageer in de regel snel!!! Groetjes,  Marleen

Marleen Hakens

Togenaarstraat 19

5221BK Den Bosch

Tel;.: 06-83299393

Email: info@stapvoorstapvrij.nl

Website: www.stapvoorstapvrij.nl