Graag wil ik me even aan jullie voorstellen: ik ben Marleen, geboren in 1961 en opgegroeid in Eygelshoven, in Zuid-Limburg. Ik werk al sinds 1985 (eerst in particuliere praktijk in Zuid-Duitsland, later in verpleeg- en verzorgingshuizen en sinds 2011 in revalidatiecentrum Tolbrug te Den Bosch) met heel veel plezier en passie in de neurorevalidatie. Naast mijn fysiotherapeutische taken, ben ik in Tolbrug ook werkzaam als  revalidatiecoach en dit beviel zó goed dat ik besloten heb een coachopleiding te doen (inmiddels afgerond) en vanuit huis een coachpraktijk te starten. 

Mijn doelgroep zijn volwassenen met NAH en hun dierbaren, die vastlopen of vastgelopen zijn, het even niet meer zien zitten. Dit is vaak het geval lang nadat niet-aangeboren hersenletsel op hun pad kwam. De revalidatie en eventuele andere medische en paramedische begeleiding zitten er op. Je wilt je leven weer oppakken en weet niet hoe. Je voelt je in de steek gelaten, meent te worden overvraagd of hebt er juist last van dat mensen ongevraagd advies geven en helpen.

Mijn coaching wordt natuurlijk door jóu bepaald: wij kunnen samen in kaart brengen wat precies jouw vragen, problemen, wensen etc. zijn. Mocht je dat moeilijk vinden, help ik natuurlijk om jouw puzzel te “ontwarren”.

 In een eerste gratis gesprek (pakweg 30 minuten) kunnen we hier een begin mee maken, kun jij natuurlijk vragen stellen en kan ik jou uitleg geven over hoe ik te werk ga. We bekijken dan samen of er een klik is en of jij met mij en ik met jou verder wil.

Aansluitende gesprekken kunnen (mits traplopen geen probleem is voor jou) bij mij thuis in de mooie praktijkruimte plaatsvinden of via Zoom, Skype, Teams, Whatsappbellen bijvoorbeeld. Mocht je in de buurt van Den Bosch wonen en niet mobiel zijn, kan ik ook naar jou komen.

Soms zijn mensen al geholpen met één of een paar gesprekken. Anderen kiezen er voor een traject bij mij aan te gaan. Dit zullen wij in goed onderling overleg bepalen.Ook over de kosten worden we het eens.

Voor meer informatie over mij, mijn werkwijze, reviews etc. verwijs ik je graag naar mijn website: www.marleenhakens.nl

Heb je toch nog vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een online gesprek?

Stuur me dan een mail of whatsapp.

Ik kijk er naar uit en reageer in de regel snel!!! Wie weet, tot gauw, Marleen

Marleen Hakens

Togenaarstraat 19

5221BK Den Bosch

Tel;.: 06-83299393

Email: info@marleenhakens.nl

Website: www.marleenhakens.nl

Naam coachpraktijk: Coaching stap voor stap vrij