Ik ben Marion Schins en ik woon in Urmond. Energetische Familie Coach. 

Momenteel volg ik een opleiding voor Energetische Familie Coach, dit is een opleiding waarin je leert om te groeien in bewustzijn en om familieopstellingen te doen. Deze opleiding hoop ik dit voorjaar af te sluiten met een diploma.
Leren groeien in bewustzijn is eigenlijk je bewust worden van de dingen die je doet en dat je ervoor kunt kiezen om ze anders te doen.
Loop je tegen dingen aan in je leven, heb je het gevoel dat het niet gaat, slaap je slecht, ben je overgevoelig, snel boos of verdrietig, ben je ziek en wil je daar eens naar kijken samen met mij? Vaak heeft dit een oorsprong in je familie.
Wat ga ik doen, ik ga me eerst op jou afstemmen en kijken wat er naar boven komt en vanuit daar gaan we dan eventueel een familie opstelling doen. Dan ga je merken dat je van alles in werking zet en dat je dingen kunt gaan oppakken die allang verleden tijd zijn of kunt teruggeven aan de persoon waar het bij hoort.
Als je aan jezelf wil werken dan sta ik je graag bij door samen te kijken wat er is en kun je er zelf voor kiezen om er iets mee te doen of niet, dat is aan jou.
Uit ervaring kan ik je vertellen dat als daarvoor kiest je dat uiteindelijk veel brengt.
Wat ik geleerd heb is dat ik altijd een keuze heb en dus ook de keuze om het anders te gaan doen.
Voor nu ben ik op zoek naar mensen waar ik mee kan oefenen.
Heb je interesse of heb je nog vragen hierover dan mag je me mailen op : mja_schins@hotmail.nl
Met vriendelijke groet Marion Schins
Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar; mja_schins@hotmail.nl