Ik zou mij graag willen voorstellen. 

Ik ben Margreet Menkveld en woonachtig te Zwolle. Ik heb een praktijk voor bewustzijnsontwikkeling genaamd UniOdi. Ik bied o.a. coaching/begeleiding aan mensen die zich graag willen ontwikkelen, patronen willen doorbreken, moeite hebben met het omgaan met verlies, veel in hun hoofd “zitten”, hoog sensitief/fijngevoelig zijn en hier moeite in ervaren in het dagelijks leven, onzeker zijn en zich niet durven uiten. 

In mijn coaching stem ik mij af op de cliënt en zijn/haar vraag. Ik werk vanuit mijn intuïtie, ervaring en kennis om de ander te begeleiden in zijn/haar vraag. 

Mijn visie is dat ieder mens zijn/haar unieke zijnskwaliteit heeft, jouw essentie. Het kan zijn dat je deze niet leeft en dit ook opmerkt. Je voelt bv ontevredenheid en een beperking. Je zou het willen veranderen, maar waar te beginnen? 

In mijn coaching/begeleiding richt ik mij onder andere op aangenomen waarheden. Je kan bepaalde waarheden in je leven aannemen. Omdat je met situaties in je leven moest omgaan. Je neemt iets aan als waar. Bijvoorbeeld wanneer je de aanname hebt dat als jij boos wordt alles uit de hand loopt, dan voorkom je het boos worden.  Boosheid is echter nodig om je eigen grenzen aan te geven. Als het niet mag, kan het je behoorlijk in de weg zitten.  Wanneer je bewust wordt dat je het aangenomen hebt om een reden, maar dat het nu anders mag van jezelf, dan kan dit al bevrijdend werken. 

Ik heb veel ervaring in het werken binnen de GGZ en als coach. Ik vind het een meerwaarde om op intuïtieve wijze met de nodige kennis en ervaring, “problemen met verlies” te benaderen. Om te kijken waar ruimte gecreëerd kan worden. Voor succes is het van belang dat er een klik is en bereidheid om verandering aan te gaan. Dat brengt echt mooie dingen teweeg!

Wil je graag een keer een gesprek, via dit zeer goede initiatief bied ik die mogelijkheid. Mijn persoonlijke gegevens zijn te vinden op www.uniodi.nl. Je kan van daaruit een mail sturen met je vraag en kunnen we via die weg een afspraak overleggen.

Margreet Menkveld.

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar;  info@uniodi.nl