Ik ben Leonie Olthof-Verkerk.

Naast professioneel intuitief coach ook ervaringsdeskundige. In 2013 kreeg mijn man tijdens zijn werk als motoragent een zwaar ongeluk met o.a hersenletsel als gevolg. Ik stond in de bloei van mijn leven en zag mijn hele toekomst wegvallen. Een zoektocht naar het leren omgaan met de beperkingen van de NAH van mijn partner volgde. Alle strubbelingen en frustraties kostte mij zoveel energie, dat het mij uiteindelijk een dikke burn-out opleverde.

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om samen te leven met een partner met NAH. Ik geloof erin dat jij de NAH van jouw partner kunt aangrijpen om de beste versie van jezelf te worden. Jij kan het leven met een partner met NAH voor jezelf dragelijker maken zodat, jij een relaxed en gelukkig leven leidt en jouw relatie verbetert. 

Coaching
Ik heb diverse coachprogramma’s ontwikkelt die ervoor zorgen dat jij op korte termijn jouw leven weer op de rit krijgt zodat, jij weer rust, balans en harmonie ervaart. De coaching kan zowel in mijn praktijk als online plaatsvinden. 

Lotgenotencontact
Naast coaching vind ik lotgenotencontact erg belangrijk. Ik organiseer daarom regelmatig een online NAH partner Café. Hier kunnen lotgenoten ervaringen delen, elkaar inspireren en motiveren.

Gratis tips, inspiratie en trainingen
Daarnaast heb ik een eigen besloten community: een partner met NAH. Deze is speciaal en alleen voor mensen met een partner met NAH. Hier deel ik gratis tips en inspiratie en geef ik trainingen. Voel je welkom om aan te sluiten. https://www.facebook.com/groups/eenpartnermetnah/

Wil jij weten wat er voor jou nodig is om het leven met jouw partner met NAH draaglijker te maken? Via een gratis inzichtgesprek kijk ik mee met jouw persoonlijke situatie Je krijgt direct inzicht waarom het nog niet lukt en wat er nodig is om wel jouw leven weer op de rit te krijgen. 

Het lijkt me leuk jou ook te leren kennen, neem gerust contact op:

www.coachpraktijkleonie.nl | info@coachpraktijkleonie.nl | 06-12164672

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar;  nfo@coachpraktijkleonie.nl