Ik ben Jan Hulshof, zelfstandig hulpverlener en al ruim 25 jaren werkzaam met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), in 2011 ben ik zelf getroffen door een hersenbloeding. Na 5 maanden opname in ziekenhuizen en revalidatiecentrum mocht ik weer naar huis, 7 maanden poliklinisch revalideren en ik moest klaar zijn voor de maatschappij. Voor mij leek het of de wereld totaal veranderd was. Werken ging nog maar part time, wat ik nu nog doe ondanks pensionering. In 2017 heb ik samen met Dia Kleinnibbelink en Joanne Rensink in LIchtenvoorde een NAHkaffee gestart. We komen eens per maand bijeen en deelname blijft groeien

 

De aandoeningen die personen met Niet Aangeboren Hersenletsel ervaren zijn vaak niet zichtbaar, daar wordt hun probleem niet (h)erkend in de maatschappij.

Daardoor is er vaak sprake van een mate van sociaal isolement.

Door het organiseren van deze geven wij lotgenoten en partners of familie de gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen en te laten weten dat ze niet alleen in deze maatschappij staan.

Voor partners is het belangrijk omdat je hersenletsel niet alleen krijgt.

Telefoon 0610683738

mail: nahkaffee@gmail.com

Audio gesprek van Jan Hulshof en zijn interviews vind je terug op;

Luister naar Gastsprekers . https://lotgenotencentrum.nl/luister-naar-gastsprekers/

facebook: NAH Kaffee Lichtenvoorde