Franciose Freriks

Creatief In Ontwikkeling: de administratie en je leven terug op orde met Fransies CIO

Wat kan het leven mooi zijn! Als we gezond zijn, voldoening halen uit ons werk, financieel niets tekort komen en blij zijn met onszelf en de mensen om ons heen kunnen we ons terecht gelukkig noemen. Nu weten we allemaal dat het leven ons ook wel eens uitdagingen biedt. Lichamelijke beperkingen, financiële problemen, vastlopen met je werk of een relatie, of met jezelf… en alles heeft invloed op elkaar. Hoe komen we uit die negatieve cirkel? De frisse blik van bewustzijns- en powercoach Françoise Freriks van Fransies CIO kan wonderen doen. Zij helpt jou orde te scheppen op administratief en persoonlijk vlak. Zodat jij je gelukkig voelt! 

Fransies CIO staat voor bewustwording, hulp bij re-integratie, schuldhulpverlening en ontwikkeling op het gebied van je gezondheid en je persoonlijke, financiële, creatieve of sociale ontwikkeling. De administratie raakt nogal eens achterop door drukte, verlies van overzicht, mentale en emotionele disbalans en al dan niet bijbehorende fysieke beperkingen. Daarom biedt Francies CIO zzp’ers, werkgevers en werknemers administratieve ondersteuning en budgetcoaching. Ben je particulier, dan maakt Françoise jouw schuldsituatie inzichtelijk en leert ze jou je administratie op orde te krijgen. Ook geeft zij jou trainingen op maat. 

Françoise heeft meer dan tien jaar ervaring in het ondersteunen van mensen bij maatschappelijke en gemeentelijke instellingen en is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zij weet als geen ander welke uitdagingen lichamelijke beperkingen bieden. Door haar eigen strijd heeft ze ontdekt dat er vaak veel meer mogelijk is dan jezelf of je omgeving denkt. Françoise is geschoold in schuldhulpverlening (Inholland Academy), NLP (Neurolinguïstisch Programmeren, een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie) en systeemopstellingen. Ze werkt voor re-integratiebureaus, grote en kleine werkgevers, zzp’ers en particulieren. Françoise begeleidt niet alleen naar een oplossing, ze helpt ook problemen te voorkomen. Dit is erg interessant voor de grotere ondernemingen met meer personeel. Worden aankomende problemen tijdig gesignaleerd en aangepakt, dan kan dat persoonlijk leed en veel kosten aan ziekteverzuim besparen.

Alles draait om bewustwording. Hoe graag wil jij verandering in je leven?

Verder kijken dan de symptomen en bewust worden van de oorzaken. Bewust worden van het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor waar je in zit en wat je doet, bewust van welke gevolgen jouw beslissingen hebben. Leer je dat, dan kun je ook kiezen voor verandering. Françoise laat je dit op een hartelijke, respectvolle manier zien en helpt je met oefeningen door de fases van bewustwording en de bijbehorende weerstand heen. Jij kunt van jouw diepste pijn jouw grootste kracht maken, of je nu fysiek ofwel psychisch belemmerd wordt! Met Françoise haal jij jouw talenten naar boven ondanks beperkingen. Françoise is jouw personal coach bij het veranderen van jouw mindset of leefstijl. Veranderen deze, dan raak je uit de negatieve cirkel: uit de administratieve achterstand, uit de schulden, met rust in je hoofd en een positieve kijk op jouw wereld. 

Franciose Freriks

website www.fransiescio.nl

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar;   f.freriks@t-mobilethuis.nl