Angstvrij na kanker
Elles van Dinteren
2de verdieping, kamer 9.1
Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

T: 06-30779284

E: elles@angstvrijnakanker.nl
W: https://angstvrijnakanker.nl/
fb: Angstvrij na kanker

Hoe ga je zonder angst na kanker door met je leven

Elles van Dinteren is therapeut en coach. Ze biedt psychosociale ondersteuning aan voor mensen met maar vooral ná kanker om van hun angst af te komen. Emotie bij kanker, een alternatief pad kiezen en de mogelijkheden die er allemaal zijn rondom kanker.  “Wij zijn geneigd alles maar aan te horen. Zeker als je in dat helingsproces zit, eigenlijk is er een soort gelatenheid die over je heen komt en laat je gebeuren wat er gebeuren gaat. Maar probeer je stem terug te vinden.”

Ze begeleidt kankerpatiënten om beter om te gaan met angst en onzekerheid rondom kanker. En dan met name de angst als je al schoon verklaard bent. Dan kan je dingen opwekken als: Komt het terug? Wat als het toch mis gaat? Plus de angst die komt kijken bij de vervolg check ups. Ze kan haar  kennis en ervaring delen en biedt concrete handvatten aan zodat jij stappen kunt zetten om de angst rondom kanker en na kanker te kunnen hervormen. Hoe je angstvrij kan worden en zijn na kanker. 

Als eerste raadt Elles je aan om de 30-daagse magische angst verlagers te volgen. Een maand iedere dag via email tools, oefeningen, affirmaties en meditaties om op een eenvoudige manier je mindset rondom angst te verminderen. 

Na deze 30 dagen ben je vertrouwd met de materie en biedt Elles zowel een 1-op-1 als online coach traject aan. Je leven is door deze traumatische ervaring veranderd en hiermee moet je leren om te gaan. In dit traject ga je op zoek naar jouw waarom, wat je niet meer wilt en hoe jij je leven weer op de rit krijgt.

Na dit coach traject ga je aan de slag met het bepalen van jouw verlangen en doel. Eenmaal gevonden is het belangrijk om de focus te houden en vooral de actie nemen die daarvoor nodig is om jouw doel/wens/droom te creëren en aan te trekken.  

https://youtu.be/OWEMbMeydQY