PRAKTIJK voor Complementaire Geneeswijzen
MEER RUST EN RUIMTE IN JE HOOFD, JE LIJF EN JE LEVEN

Ik ben Donya Martin en heb als logopedist lang gewerkt in een (para-)medisch team met mensen met NAH. Ik werk nu als complementair therapeut en zie mijn werkwijze als aanvullend op de reguliere zorg.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei hulpvragen die met lichamelijke of emotionele klachten of restverschijnselen te maken hebben. Ik bied hiervoor individuele complementaire therapie en daarnaast geef ik ook groepslessen.

Ik werk vanuit de holistische benadering dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het denken (hoofd), voelen (hart) en doen (buik) staat met elkaar in verbinding. Daarom geloof ik in een totale aanpak en staat jouw gezondheid met al zijn facetten centraal.

Ik geloof in de kracht en de ‘eigen-wijsheid’ van ons lichaam, ons zelfhelende vermogen en de hedendaagse wetenschappelijke inzichten betreffende neuroplasticiteit (= veranderingen in de organisatie van de hersenen als gevolg van ontwikkeling, leren of ervaren).

INDIVIDUELE THERAPIE

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende diepgaande natuurgeneeskundige behandeltechnieken. Al deze methodieken zijn uitermate geschikt om op verschillende niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal) tot vitaliteit te komen. Het traject en de keuze van de technieken wordt volledig op jouw behoefte afgestemd en vormt jouw route naar vitaliteit. Hierbij maak ik gebruik van kinesiologie, waarbij via de spiertest of biotensor contact wordt gemaakt met jouw onderbewuste. Dit is een uitstekende manier om tot een goede analyse van jouw vitale gezondheidstoestand te komen. Ik ‘praat’ als het ware met jouw lichaam, dat de meest optimale route aangeeft om weer tot herstel en balans te kunnen komen. Hierin ben jij als persoon via je onderbewuste sturend en werk ik altijd volgend. Zo ontstaat vanzelf de route die het mooist aansluit op de verandering die je wilt bereiken.

De sessies laten je ervaren dat er verandering mogelijk is, zonder dat je door (emotionele of fysieke) pijnen heen hoeft. En je lichaam herstelt van binnenuit doordat we samenwerken op cel- en DNA-niveau.
Vanuit holistische visie en complementaire behandelmethodes ontstaat weer rust en ruimte in je hoofd en je lijf. Jouw route naar een gezond en vitaal leven!

VEEL BEHANDELDE KLACHTEN

– Stress, onrust – hoge bloeddruk – chronische vermoeidheid – burnout -depressie – trauma – angst – vastzitten in belemmerende patronen – hoofdpijn – vol hoofd, piekeren, geen overzicht, overprikkeling – pijnverlichting

pastedGraphic.png pastedGraphic_1.png

Stem Jezelf Praktijk voor Complementaire Geneeswijzen

pastedGraphic_2.png

GROEPSLESSEN

• MEDITATIE
Misschien wil je meer rust in je leven? Meditatie is een eenvoudige techniek die veel positieve impact heeft op je leven. Je mind komt tot rust, je aandacht wordt alert en het lichaam ontspant. Binnen de meditatie-training van 8 bijeenkomsten volg je jouw eigen proces en is de meditatie het middel om naar jouw persoonlijke doel te groeien. Vandaar dat ik gekozen heb voor de term groei-meditatie.

• RGM
De Ronnie Gardiner Methode (RGM) is een vrolijke, gestructureerde, multi-sensorische oefenmethode voor de hersenen, waarbij ritme en muziek worden ingezet om beweging, spraak en cognitie te stimuleren. Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden (o.a. zien, horen, motoriek, spraak, geheugen), is het een enorm sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren. Inmiddels heeft de methode bewezen een effectief resultaat te hebben bij diverse neurologische aandoeningen, waaronder de ziekte van Parkinson, MS en CVA, NAH, stress/burnoutklachten, depressieve klachten, dementie en voor iedereen die wat wil doen aan zijn/haar mentale conditie (Healthy Ageing). Ook is RGM goed voor de stemming van deelnemers, het is intensief én leuk om te doen. RGM geeft velen zelfvertrouwen en het gevoel weer mee te kunnen doen.

Mijn behandeling is altijd afgestemd op jou. Op jouw behoeften, op jouw lijf, op jouw proces, op jouw route naar vitaliteit.
Wil je jouw klachten op een holistische manier aanpakken, maak dan een afspraak. Weet je niet zeker of mijn werkwijze bij je past, dan geef ik je graag persoonlijk advies.

Mijn behandelingen kunnen uitstekend worden gecombineerd met reguliere behandelingen.

Ik ben geregistreerd Complementair therapeut, aangesloten bij: Beroepsvereniging CAT en Geschillencommissie GAT

Ik attendeer je erop dat complementaire geneeswijzen bestaan
uit therapieën en behandelvormen die de reguliere geneeskunde ondersteunen en aanvullen en nooit de pretentie heeft om de reguliere gezondheidszorg te vervangen. Raadpleeg dus ook altijd je huisarts.

Veel verzekeraars vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, vraag hiernaar bij je verzekeraar.

Hartegroet,

Donya Martin

www.stemjezelf.nl Wolfhezerweg 120-32 6874 AW Wolfheze +316-15423808

donyamartin@live.nl

pastedGraphic_3.png pastedGraphic_4.png pastedGraphic_5.png pastedGraphic_1.png

Stem Jezelf Praktijk voor Complementaire Geneeswijzen

Een interessant interview met Lieky van der Velden en  Donya Martin. klik hier om te luisteren. https://soundcloud.com/user-393612177/donya-martin?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing