Cindy van Groesen            Cinta Spirituele Praktijk healer/energiewerker

Ik werk met een krachtige vorm van healing die blokkades wegneemt, waardoor jouw energiesysteem en vervolgens jouw eigen lichaam zichzelf gaat corrigeren. Door energetische blokkades te doorbreken, stimuleer je het natuurlijke vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen. Er wordt gewerkt met een energie die bij ziektes, fysieke pijn, psychische klachten, angsten en burn-out gerelateerde klachten kan ondersteunen en in vele gevallen zelfs helen. 

Loop je om wat voor reden vast en heb je even geen idee welke kant je uit moet met jouw leven? Deze energie raakt iets aan waardoor je weet: dit is wat ik wil, dit is mijn pad. 

Misschien gebeurt het niet direct na de behandeling, maar de ervaring leert dat er altijd iets in beweging gaat komen. Het doel van healing is jou op te schonen en jou zo dicht mogelijk naar jouw oorspronkelijke zelf te brengen. Er wordt ballast verwijderd waarvan je soms niet eens weet waar het vandaan komt. Ben je gestrest, angstig of fysiek uitgeput? Healing helpt je te ontspannen en meer in balans te raken. 

Er is geen standaard behandelplan, want ieder mens en elke aandoening is immers uniek. 

Hoe weet je of deze behandelvorm iets voor jou is? Heel simpel: trekt het verhaal je aan of niet? Je hoeft het concept van healing en energiewerk helemaal niet te doorgronden voor je het wil gaan gebruiken. Ik raad je aan er met een open geest naar toe te gaan voor het grootste effect. Wel vind ik het belangrijk om te vernoemen dat healing een aanvullende therapievorm is. Het is geen vervanging voor de Westerse medicatie die je misschien al slikt. 

Cindy van Groesen

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar;   info@spirituelepraktijkcinta.nl