Mijn naam is Carsten Hemsø,

In 2007 heb ik een auto-ongeluk gehad waaraan ik een letsel in de hersenstam en een incomplete dwarslaesie heb overgehouden. Hier kwam men pas achter in 2016. Toen werd er ook aanwijzingen gezien voor MS, waarvoor ik inmiddels de definitieve diagnose heb gehad. Het letsel van mijn ongeluk heeft het meeste huis gehouden in mijn leven.

Waar ik ondersteuning in kan bieden is begeleiding bij het vinden van berusting in wat je fysiek is overkomen. In mijn ervaring de eerste horde die je mag nemen. Ik wil je helpen leren dat niks moet maar alles mag. Ik kan je ook helpen leren je lichaam beter te begrijpen en hoe je beter naar hem kan luisteren en hoe te handelen. Met als doel om weer een menswaardig leven te krijgen waarin jou geluk en gemoedsrust voorop staat.

Ik heb tevens een zeer uitgebreide kennis opgedaan over het medisch traject en alles waar je tegenaan kan lopen. Dus alle vragen staan open. 

Groetjes, 
Carsten 
Carsten Hemso 
Nix Artworks Studio
Vijzelstraat 125
2584GK
Den Haag
Netherlands
+31641024820
FB/Instagram @Nix_Artwoks_Studio
Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar; ;  nixartworksstudio@gmail.com