Anita de Blok.   Begeleiding en ervaringsdeskundige N.A.H. (administratieve) ondersteuning bij vraagstukken met overheid, ondersteuning bij echtscheiding  Ervaringsdeskundige NAH Niet aangeboren hersenletsel.

Momenteel help ik mensen bij het invullen van formulieren, het aanvragen van toeslagen en/of uitkeringen en met brieven van officiële instanties die ze niet of moeilijk begrijpen. Ook maak ik voor ze bezwaarschriften mochten aanvragen worden afgewezen. 

Ik zoek met hen samen of voor hen uit waar ze recht op hebben en waar ze moeten zijn dat recht ook te krijgen. Als ze willen dat ik mee ga naar een afspraak zal ik dat doen als ervaringsdeskundige omdat ik weet hoe hun brein soms (niet) werkt en als deskundige op het gebied van administratie/regels. 
De categorie begeleiding en ervaringsdeskundige passen daar het beste bij denk ik. Maar misschien is (administratieve) ondersteuning bij vraagstukken met overheid ook een categorie of ondersteuning bij echtscheiding (heb er zelf 2 achter de rug dus ook op dat gebied een beetje ervaringsdeskundige). Ik heb fouten gemaakt bij alle 2 en daar kan ik mensen voor behoeden misschien? 
Anita de Blok
Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar;  anita.deblok@gmail.com