Mijn naam is Ad van Camerijk. Ik ben in 1955 in Rotterdam geboren en woon nu alweer een aantal jaren met mijn fantastische vriendin Iris in Spijlenisse.
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van nah. In december 2009 kreeg ik een beroerte. Ik kwam terecht in kort coma en beleefde een Bijna dood Ervaring.
Na het ziekenhuis ben ik een aantal maanden in een revalidatiecentrum geweest en heb daarna een aantal therapieën gevolgd bij de Bavo, Recuper en Hersenz.
Ik krijg sinds 2010 hulp van een ambulant begeleidster, die voor mij ingewikkelde vraagstukjen oplost en een korte weg is naar verdere hulpverlening, mocht ik deze nodig hebben.
Ik ben een intensief liefhebber van meditatie, verantwoord bewegen en tai chi.
Omdat ik ervaren heb dat de kennis over nah nogal wat tekort schiet heb ik mezelf tot nah-amvaddadeur verklaard en heb mezelf als doel gesteld enerzijds kennis over nah te verspreiden waar ik maar kan en anderzijds mijn lotgenoten ter zijde te staan. Met herkenning, erkenning en begrip. En met mijn opgedane ervaring .
Warme groet van Ad✌
Heb je vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor verder contact of een ZOOM gesprek? Dat kan, Mail je bericht door naar;  avancamerijk@gmail.com