Cognitive fx in Amerika.  

Een tijdje geleden las ik hier voor het eerst over Cognitive fx in Amerika.  http://www.cognitivefxusa.com

Zij bieden een behandeling van een week om de klachten na een hersenschudding te verbeteren of zelfs te verhelpen.

Inmiddels heb ik een Skype gesprek gehad met een van de artsen en staat mijn behandelweek gepland voor eind juli.
Ik had al eerder terecht gekund, maar vanwege mijn werk als basisschool leerkracht zit ik vast aan de zomervakantie.
Ik vind het heel spannend, maar zie het ook als een lichtpuntje om naar toe te leven.

Ik heb zelf een zwaar auto ongeluk gehad in 2014. Ik heb revalidatie gehad en een NPO, maar op scans is niks te zien en uit het NPO kwam ook niks. De revalidatie arts stelde dat diffuus axonaal hersenletsel het meest voor de hand liggend was in mijn geval en dat is niet zichtbaar op scans.

Volgens de arts in Amerikanen ik de perfecte kandidaat voor hun programma. En zouden zij mijn vermoeidheid, overprikkeling, slaapproblemen en klachten op het cognitieve vlak moeten kunnen verbeteren.   http://www.cognitivefxusa.com