Borst- afdruk-beeld.

In het Toon Hermans Huis te Heerlen,

Ik belde met het THH in Heerlen om te vragen of het bij hun mogelijk was een borstafdruk te maken van mijn borsten. Ik vertelde mijn verhaal waarom bij en had gelijk alle aandacht. Want het moest snel gebeuren. Binnen 2 weken zou ik opereert worden en daarna zou het natuurlijk te laat zijn. Geen probleem ik werd door verwezen naar Anke Maas. Anke liet mij meteen beginnen want alles had wel even tijd nodig. Zo gezegd zo gedaan.

Onder begeleiding van Anke Maas heb ik nog voor de operatie een gips afdruk van mijn 2 borsten.

Mijn bedoeling is deze te bewerken als een keramiek kunststukje. Voor mij was het verwerken van het afscheid van mijn 2 borsten. Dit heeft mij enorm goed gedaan.  Na mijn operatie ben ik begonnen aan de afwerking. Ik maak er een mooie herinnering van.

De borstoperatie in augustus 2017 en mijn borst-beeld is nu klaar.

Voor mij is dit het afscheid geweest van mijn borsten zoals eens waren. Is het misschien ook een idee voor jou? Wil je erover praten, dat kan schrijf mij een mailtje. liekyvandervelden@live.nl

Wil je hier meer over weten, kijk eens bij THHP . www.toonhermanshuisparkstad.nl

Anke heeft een eigen creatieve ruimte in het THH. In haar atelier komen op verschillende dagen  mensen creatief bezig zijn. Anke is rustig en liefdevol werkt zij met mensen die toch een beetje beschadigd zijn. Dat doet ze heel goed. Ik vond het steeds gezellig met haar. Wij hebben nog veel gelachen als ik in het THH ben ga ik ook altijd even gezellig bij haar in het atelier kopje koffie drinken en bij kletsen. Tot de volgende keer Anke.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende proefles kunt U contact opnemen met Anke Maas:        Telefonisch 06-34216813 of per mail ankemaas@tiscali.nl
Aanmelden ook via Anke Maas.
Voor algemene informatie kunt U altijd terecht bij het Toon Hermans Huis Parkstad.