Frans Regtien Audio-berichten

Frans Regtien De BIJBEL   

https://www.mixcloud.com/marly-van-der-wijk/column-van-frans-zondag-12-december-2021/ 

Mag ik mezelf even voorstellen aan de luisteraars en lezers? Ik ben Frans Regtien, 67 jaar, kom uit Hilversum, getrouwd met Josje en heb 2 kinderen, Fanny en Roald. Ik ga vanaf nu de redactie versterken. Ik heb een journalistieke achtergrond van ruim 45 jaar bij kranten, tijdschriften en radio/TV. Bijvoorbeeld bij de KRO radio en televisie, de Wereldomroep en omroep Brabant. In juli 2016 kreeg ik een hartstilstand, waarbij ik door zuurstoftekort ook een hersenbeschadiging heb opgelopen. Sindsdien heb ik gerevalideerd en ook mijn oude vak weer kunnen oppakken, Het is heel fijn dat dat gelukt is. Mijn stem is niet meer zoals vroeger, ik ben slecht ter been, kan bijvoorbeeld niet meer autorijden,  maar met mijn hoofd is niks mis. Ik volg het nieuws op de voet en schreef daarover tot nu toe in vakbladen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. En nu ben ik dus weer actief voor die goeie ouwe radio, via internet.  Ik ga interviews, columns en nieuwsoverzichten maken over mensen met NAH.  en heb daar heel veel zin in! Mocht je tips voor me hebben

 

Frans Regtien

0611584119

Fransregtien@hotmail.nl

Frans Regtien website    https://www.fransregtien.nl 

Audio bericht van Frans Regtien 

Frans Regtien    Beeldende therapie is helend voor mensen met N.A.H.   

Frans Regtien Prikkelarme Bioscoop https://www.mixcloud.com/marly-van-der-wijk/column-frans-prikkelarme-bioscoop-fragment-bond-film-zondag-19-december-2021/