Morele steun, coaching, inzicht, begrip  en spirituele leiding, horen te komen van iemand met levenservaringen.

Op deze lijst zijn de Deelnemers. Er zijn verschillende hulpverleners waar je contact mee kan maken om vragen op je antwoorden te krijgen. Klik op de naam van der persoon die je zoekt. Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met de deelnemers te maken. Je kan voor een gesprek gaan via mail, een persoonlijk telefoon of een ZOOM gesprek met iemand aanvragen. Geef mij een bericht met wie jij graag een ZOOM gesprek wenst.

Naar wie ben jij Opzoek? 

Met wie zou jij een ZOOM gesprek willen en waarom?

Mail mij je aanvraag. liekyvandervelden@live.nl of 

Mail de persoon rechtstreeks. 

 

Ik stel je graag voor aan al onze Deelnemers: 

Marleen Hakens  , geboren in 1961 en opgegroeid in Eygelshoven, in Zuid-Limburg. Ik werk al sinds 1985 (eerst in particuliere praktijk in Zuid-Duitsland, later in verpleeg- en verzorgingshuizen en sinds 2011 in revalidatiecentrum Tolbrug te Den Bosch)  Naast mijn fysiotherapeutische taken, ben ik in Tolbrug ook werkzaam als  revalidatiecoach en dit beviel zó goed dat ik besloten heb een coachopleiding te doen (inmiddels afgerond) en vanuit huis een coachpraktijk te starten.  Mijn doelgroep zijn volwassenen met NAH en hun dierbaren, die vastlopen of vastgelopen zijn, het even niet meer zien zitten. Lees meer klik op mijn naam.

Devika Vorstermans Ademcoach. Als ademcoach help ik je bij het doorvoelen van emoties, het loslaten van belemmerende patronen en weer in je kracht te staan. Ik help je weer thuiskomen in je lichaam en daar diepe ontspanning te vinden. Zo laten we spanning los en maken we de weg vrij voor je lichaam om weer toe te komen aan het natuurlijke helingsproces.Lees meer klik op mijn naam.

Marion Schins   Energetische Familie Coach. Leren groeien in bewustzijn is eigenlijk je bewust worden van de dingen die je doet en dat je ervoor kunt kiezen om ze anders te doen. Lees meer klik op mijn naam.

 Eveline Hund Ik (Eveline Hund) ben Bioloog en Brain Gym® instructeur/ begeleider. Ik heb zelf NAH, ben inmiddels klachtenvrij en ga fit en blij door het leven. In mijn Praktijk de Bolderik leer ik mensen met een NAH de bewegingen van Brain Gym®. Lees meer klik op mijn naam.

Siemon Vroom  beperkt én webwinkelier in een winkel met hulpmiddelen die je nergens anders kunt krijgen Weerhandig.nl Heb je een uitdaging en denk je dat een hulpmiddel kan werken maar weet je niet waar je het moet vinden mail mij dan.  Lees meer klik op mijn naam.

Peter Dijkstra   Ik ben sinds 15 jaar werkzaam als zorgverlener voor o.a. mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Ik heb een praktijk voor Casemanagement & Haptonomie welke gevestigd is in het noorden van het land (Ossenzijl – Giethoorn). Mijn werkgebied is noord en midden Nederland en ik kom graag bij de mensen thuis. Lees meer klik op mijn naam.

Peter van der Pyhl RI   Waar loop jij als MKB-ondernemer / ZZPer tegenaan nu je een NAH hebt? Als ervaringsdeskundige bied ik je een luisterend oor en kan ik je adviseren op diverse gebieden. Lees meer klik op mijn naam.

Gemma Dijkman Gecertificeerd Holistisch therapeut en Paardencoach. Specialisatie: kindercoaching, re-integratie en outplacement, rouw- en verlieskunde. We zetten diverse coaching methodes en therapieën in, op maat gemaakt voor de cliënt en zijn/haar hulpvraag. Lees meer klik op mijn naam.

Mieke Rikkerink- Zorgpunt Rikkerink  Zorgpunt Rikkerink biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en jong volwassenen met leer- en gedragsproblemen en hun omgeving. Lees meer klik op mijn naam.

Jan Hulshof.    Zelfstandig hulpverlener en al ruim 25 jaren werkzaam met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) Lees meer klik op mijn naam.

Desiree Bouman   Holistisch Therapeut en Energetisch Trainer.Vakgebied: (Kinder)Coaching ,en GezinsTherapie, Traumaverwerking & Energetisch Werk. Gespecialiseerd in: Denkpatronen, Familiepatronen/ opstellingen, Energetisch werk, Verbinden van mensen naar elkaar, maar ook het verbinden met jezelf. Lees meer klik op mijn naam.

Monique van de Bergh.Ik heb energetische coachopleidingen gevolgd. Naast ervaringsdeskundige, ben ik nu ook een goede energetische begeleider en coach. In september ben ik mijn bedrijf gestart. Ik werk online. Lees meer klik op mijn naam.

Diana van den Bosch   Ervaringsdeskundige op het gebied van N.A.H. en begeleider/ docent van een N.A.H observatieklas. Lees meer klik op mijn naam.

Jean-Marie Carrein.  Gecertificeerde Holistische life coach. Ik help mensen via volgende alternatieve methodes: NLP coach, EFT /TFT Practitioner,FASTER EFT methode. Reiki Master level I and II Teacher. Quantum jumping healing. Ik ben ervaring deskundige in narcisme . Ik help slachtoffers van narcisme terug van het leven te genieten en hun narcist (e) de baas te worden . Lees meer klik op mijn naam.

Mieke Rikkerink- Zorgpunt Rikkerink Zorgpunt Rikkerink biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en jong volwassenen met leer- en gedragsproblemen en hun omgeving. De wisselwerking tussen school- en thuissituatie staat centraal. Lees meer klik op mijn naam.

Ilse Doumen  Mensen en kinderen bewust maken van hun lichaam en zelfzorg toepassen. Piekeren, angst, frustratie, woede, altijd alles juist willen doen,….deze gevoelens en emoties mogen er zijn. Lees meer klik op mijn naam.

Carla Boone    Orthomoleculair specialist psyche, breincoach, hypnotherapeut, NAH traject, NAH retreat. Lees meer klik op mijn naam.

Anita de Blok Ervaringsdeskundige N.A.H. Begeleiding bij (administratieve) ondersteuning bij vraagstukken met overheid, echtscheiding, toeslagen en/of uitkeringen van officiële instanties. Lees meer klik op mijn naam.

Dia Kleinnibbelink  Maatzorg coach rouwbegeleiding en verliesverwerking.Praktijk podologie en podo-kinesiologie  Onze ontzorg werkwijze kan u bijstaan op de volgende gebieden:Lichamelijke beperkingen, Verstandelijke beperkingen. Chronische ziekten, anorexia problemen Niet Aangeboren Hersenletsel, Psycho-sociale hulpvragen. (ex) Verslavingsproblemen, (ex) Boulimia- cq Lees meer klik op mijn naam.

Angelique Wilke  Ik heb me verdiept in H.S.P en Autisme. En door mijn eigen N.A.H. weet ik hoe je je het beste je dag kunt indelen. En hier mee om te gaan. Ik kan misschien hier mee helpen. Lees meer klik op mijn naam.

Franciose Freriks   Creatief In Ontwikkeling: de administratie en je leven terug op orde krijgen. Ervaringsdeskundige N.A.H.Lees meer klik op mijn naam.

Jacques van der Weide  ervaringsdeskundige, coach, workshop, cursus en begeleiding. trauma en verwerking dood en zelfdoding bewind voering mentorschap. Lees meer klik op mijn naam.

Carsten Hemsø Waar ik ondersteuning in kan bieden is begeleiding bij het vinden van berusting in wat je fysiek is overkomen. Lees meer klik op mijn naam.

Margreet Menkveld   Coach/intuïtief begeleider hoog sensitief/fijngevoelig. Lees meer klik op mijn naam. 

Akke Sonnema Therapeutische begeleiding, LICHTER MET CHRONISCHE KLACHTEN; zoals moeheid, moeilijk slapen, fibromyalgie, burnout, depressieve gevoelens e.a.Lees meer klik op mijn naam.

Wim Venhuis Op het platform kun je veel ervaringskennis vinden. Een vraag stellen aan een ervaringsdeskundige   Een aanbod vinden van 200 zelfregiegroepen in de Mijnstreek (supportgroepen van lotgenoten). Praktische informatie vinden op onderwerp, verzameld door ervaringsdeskundigen. Lees meer klik op mijn naam.

Marco Crutsen  Regiocoördinator ApneuVereniging Midden en Zuid Limburg.Lees meer klik op mijn naam.

Marlie Caris Mentaal revalidatiecoach en begeleider bij verlies.Lees meer klik op mijn naam.

Donya Martin Holistische behandeling, individuele complementaire therapie,Meditatie, RGM.Lees meer klik op mijn naam.

Ad van Camerijk  Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van ( N.A.H.) Niet Aangeboren Hersenletsel.Lees meer klik op mijn naam.

Marga Houben  Mensen met autisme en voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel bij hen betrokken voelt. Lees meer klik op mijn naam.

Elles van Dinteren    Therapeut en coach. Hoe ga je zonder angst na kanker door met je leven.Lees meer klik op mijn naam.

Josephine Broeders  alternatieve geneeswijze.Klassiek Homeopaat, CHT AyurvedaHomeopathie bij allerlei acute en chronische klachten.Lees meer klik op mijn naam.

Ad Hartman   Acupuncturist, masseur en leefstijladviseur.Lees meer klik op mijn naam.

Cindy van Groesen   Spiritualiteit Praktijk healer/energiewerker.Lees meer klik op mijn naam.

Leonie Olthof-Verkerk  Intuïtief coach en ervaringsdeskundige voor mensen met een partner met NAH.Lees meer klik op mijn naam.

Praktijk Sterre  Praktijk Sterre is een praktijk voor fysiotherapie, neurorevalidatie en individuele begeleiding.We richten ons op de behandeling en begeleiding van kinderen, jongeren en jong volwassenen met neurologische klachten op basis van o.a. hersenletsel (zowel traumatisch- als aangeboren hersenletsel).  Ook behandelen wij kinderen en jongeren met genetische syndromen en kinderen met een motorische en/of cognitieve achterstand. Lees meer klik op mijn naam.

Fré van de Borg   Wij bieden mentale ondersteuning  voor vrouwen met borstkanker en hun naasten.Lees meer klik op mijn naam.

BrainMasters  Therapeut. Cognitieve training en neuro-visuele training aan geschikt voor diverse doelgroepen.Lees meer klik op mijn naam.

Inge Smale Expertcoach in patronen doorbreken. 95% van wat je doet, doe je volledig onbewust en volautomatisch. Gestuurd door jouw oude patronen. Ik help je bij HOE je belemmerende patronen en overtuigingen omvormt naar bekrachtigende patronen en overtuigingen. Ik help jou om te zijn wie je wilt zijn. Om je leven te leven in plaats van te overleven. –Lees meer klik op mijn naam.

Huub van Lankvelt   Ervaringsdeskundige (luisterend oor en adviserend waar mogelijk.Lees meer klik op mijn naam.

Anitha Wagemans   Zorgpionier en familie-ervaringsdeskundige.Lees meer klik op mijn naam.

Lieky van der Velden   informatie  Oprichtster van deze websitehttps://lotgenotencentrum.nl/oprichtster/

informatie Luister Magazine https://lotgenotencentrum.nl/overige-informatie-2/

Om je snel van dienst te kunnen zijn is de websites voorzien van verschillende Info. 
Klik op de link foto om verder te onderzoeken, wat Digitaal Info Loket te bieden heeft.