Zo heb ik het ook gedaan. 

Door rust, stilte en ruimte voor mijzelf kreeg ik inzicht en begreep ik meer van hetgeen, waar ik mee bezig was. Ik heb ook geleerd dat ik los moet laten wat mij vasthoudt aan het verleden. Heel nare herinneringen, die ik graag wil vergeten. Ik wil er wel zorg voor dragen dat het mijn dag en mijn verdere leven niet zal belemmeren, om te kunnen genieten van elke 

dag. Door los te laten wat mij kan belemmeren, kom ik vrij om te veranderen. Het is mijn verleden, dat ik niet meer kan gebruiken in het heden. Zo komt er beweging in het heden. Ik ben niet meer die persoon die ik was. Ik kan niet meer op dezelfde manier leven als ik eerst deed. Ik heb dat moeten loslaten om verder te komen in het hier en nu. Ik kijk vooruit en maak nu keuzes die voor mij/ons belangrijk zijn om beter en verder te kunnen met ons leven. 

Ik zie het als een investering in de toekomst. 

Toen ik dit begreep en mij aanpaste aan mijn andere manier van denken, kwam er steeds meer controle op mijn dagelijkse leven. Ik kreeg meer inzicht om beter met mijzelf om te gaan. Dat leeft een stuk makkelijker. Ook voor mijn man en familie. Het is makkelijker om jezelf te veranderen, dan om een ander te veranderen. Ik leerde steeds meer vertrouwen te krijgen in alles wat ik deed/doe en voel. Vanuit innerlijk leven, dus bewust leven ontstaat een innerlijke groei en ontwikkeling. Deze weg van innerlijke groei, ben ik gegaan. 

Ik spreek uit eigen ervaring het heeft mij goed gedaan. 

Volgend bericht; Leren onderscheid te maken tussen berichten, ingevingen en ervaringen;

0
Laat hier een reactie achterx
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties