Wat heb je nodig, om jezelf te leren kennen en beter met jezelf en je leven om te gaan.

Verbinding maken met jezelf is contact maken met je geest, weten wat je denkt en voelt. Weten wie je bent en wat je wilt. Voelen met je lichaam.

Vraag je dit eens af…… voel jij je thuis in je eigen lichaam.

Voel jij je armen, benen, voeten, voel jij hoe je voeten contact maken met de grond.

Voel ieder onderdeel van je lichaam het mag er zijn. Voel ook een verbinding met de ruimte om je lichaam heen. De aarde, de natuur, de lucht, de ruimte om je heen.

Dit is een training. Dit is je bewustzijn. Train jezelf om dit iedere dag even te doen. Even er bij stil staan en je bewust worden van JE- ZIJN. Een goed contact met jezelf is op weg naar veranderingen in je leven maken. Je lichaam en je geest moeten met elkaar samen werken. Deze 2 kennen niet zonder elkaar functioneren. Wees je bewust dat alles te maken heeft met je denken. Alle begin, begint bij je denken. Wat denk jij over jezelf. Want wat jij denkt over jezelf dat BEN je ook. Dus denk positief over jezelf. Blokkeer negatieve gedachten. Vertel je hersenen op een overtuigende manier,…..

‘Iedere dag gaat het met mij in alle opzichten steeds beter en beter en beter.’

10 x achter elkaar herhalen en zo overtuigend mogelijk.

Laat je hersenen weten dat het iedere dag steeds beter met je gaat. Gebruik dit iedere dag zo vaak als je wil. Werken aan je denken is werken aan jezelf. Niets gebeurt met niets doen. En afwachten op een makkelijke manier is er niet.

Volgend bericht; Grenzen stellen:

0
Laat hier een reactie achterx
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties